Liga 1

thumbs

Meme Stoica s-a auto-prezentat in noua functie de la FCSB: "Trebuie ca acest club sa aiba o voce". Cum si-a descris cei mai recenti ani din cariera

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

01.10.2020, 16:53 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Meme Stoica a revenit in functia de manager general al FCSB, motiv pentru care a sustinut o conferinta de presa prin care a anuntat noul sau statut de la clubul ros-albastru. Oficialul a facut o analiza generalista a ultimilor ani petrecuti in fotbal si a explicat motivul pentru care a preluat din nou postul de manager al clubului. Mihai Stoica este de parere ca FCSB are nevoie mai mult ca oricand de o voce puternica in aparitiile publice, dupa ce patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a luat decizia brusca de a renunta sa mai apara in mass-media, asa cum obisnuia pana acum. Meme Stoica a motivat decizia de a reveni in functia de manager general al FCSB: "Trebuie ca acest club sa aiba o voce" Oficialul ros-albastrilor a tinut sa se prezinte singur in conferinta de presa si sa faca o scurta analiza a trecutului sau recent si a catalogat statutul sau de la revenirea la echipa ca fiind unul low-profile, astfel ca nu a dorit sa intervina in presa de prea multe ori. "In mod normal ar trebui sa ma prezinte cineva, dar tinand cont de pandemie si de regulile de distantare ma voi prezenta singura. Revin in functia pe care am pierdut-o in 4 martie 2014, cu aceleasi atributiuni, voi fi managerul general al clubului, iar implicarea mea va fi la fel ca cea pe care am avut-o din 2014 pana in 2014, cu pauza de riguoare, pentru ca am facut o specializare la Unirea Urziceni. Cred ca ar dura prea mult sa enumar succesele pe care le-a avut aceasta echipa Steaua, actualmente FCSB, viitoare Steaua, dar nu asta conteaza. Nu doar in debutul acestui sezon am fost low-profile, ci si in debutul sezonului trecut, cand m-am intors si aparitii publice nu am avut. Patronul echipei a hotarat sa nu mai aiba aparitii in spatiul public, este o hotarare pe care a luat-o, mi-a comunicat-o, trebuie ca acest club sa aiba o voce, pentru ca acest club are cei mai multi suporteri din Romania", a declarat Mihai Stoica, in conferinta de presa.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare