Liga 1

thumbs

FCSB a ratat grupele Europa League, dar Gigi Becali investeste la echipa "A marit contractele unor jucatori!" Cine sunt norocosii | VIDEO

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

01.10.2020, 17:47 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

FCSB a ratat calificarea in grupele Europa League, dar Gigi Becali nu pare afectat de acest esec si investeste in continuare la echipa. Astfel, Meme Stoica, noul manager general al clubului detinut de Gigi Becali, a dezvaluit ca latifundiarul din Pipera si-a asigurat serviciile lui Ovidiu Perianu si Octavian Popescu, dar si ca le-a marit salariile lui Dennis Man, Florinel Coman si Olimpiu Morutan, iar pe lista se afla si Florin Tanase. Gigi Becali le-a marit salariile jucatorilor de la FCSB "Avem niste probleme care nu ne lasa sa dormim noaptea. Luni, in aceasta saptamana, patronul echipei a cumparat 10% din Ovidiu Perianu si 10% din Octavian Popescu, acestea erau procentele de la cluburile care i-au crescut. Tot in aceasta saptamana a marit contractele unor jucatori: Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Morutan si cred ca urmeaza si Florin Tanase. Nu are rost sa discutam despre situatia financiara a clubului, cred eu", a spus Meme Stoica intr-o conferinta de presa sustinuta in cursul zilei de joi. Meme Stoica a vorbit si despre conflictul cu Helmut Duckadam "Parerile lui Helmut chiar ma intereseaza, nu ma intereseaza ce spun alti oameni, de la alte cluburi. Helmut nu stie despre ce este vorba. Atmosfera la noi este mult mai buna, pentru ca acest virus ne-a si ajutat, exista o empatie, o compasiune a celor care stiu ca colegii lor sufera. Noi avem un colaborator care a avut o forma mai grava. Este secretarul general al clubului, Sorin Pitu, nu are o foarte mare legatura cu jucatorii, el lureaza la birouri cu Vali Argaseala. Din gada veche nu cred ca exista jucatori care sa nu ma sune sa ma intrebe in ce stare se mai afla. Asta nu se intampla inainte. Helmut, nu stii ce inseamna virusul asta! Virusul asta te schimba total si iti da o stare de irascibilitate. Eu habar nu aveam ca Olaru stie sa injure, tot ce s-a intamplat s-a intamplat din cauza acestui virus parsiv", a spus Meme Stoica.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare