Liga 1

thumbs

Florin Prunea iese la atac si ii desfiinteaza pe Cortacero si Balanescu. "Sa se spele pe cap cu el!" | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

01.10.2020, 22:54 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Florin Prunea, fostul presedinte al celor de la Dinamo Bucuresti, iese la atac si ii desfiinteaza pe Pablo Cortacero si Bogdan Balanescu. Fostul portar al echipei nationale a Romaniei a vorbit pentru ProSport LIVE despre situatia de la Dinamo de dupa plecarea sa, despre transferurile facute de gruparea antrenata de Cosmin Contra, dar si despre modul in care Bogdan Balanescu s-a implicat la formatia din "Stefan cel Mare". Florin Prunea iese la atac si ii desfiinteaza pe Cortacero si Balanescu "Nu mai am dialog cu nimeni de acolo. Voi ramane dinamovist toata viata, nu pot sa ma dezic de clubul la care am crescut. Urmaresc cu interes si cred ca sunt pe drumul cel bun. Nu, aici se ocupa avocatii. Pe mine nici nu ma mai intereseaza problema asta. Sunt avocatii care se ocupa de aceste lucruri. De ce sa vreau raul clubului? Sunt probleme financiare, nu doresc si nu am dorit niciodata raul clubului. Toata lumea are un semn de intrebare, dar ramane de vazut. Lucrurile sunt simple. Sa vedem cand vine zi de salariu. Nu m-am interesat de el, nu ma preocupa. Este o alta conducere, le doresc bafta pentru ca trebuie sa fie sustinuta de catre toata lumea, cu rabdare. Lucrurile nu sunt atat de simple, chiar daca aduci jucatori de valoare. Necesita un anumit timp ca sa ii pui in teren si sa joace, iar timpul nu e de partea lor. Eu cred ca o sa fie mai usor de construit deoarece jucatorii au calitate", a spus Florin Prunea pentru ProSport LIVE. "Nu am vazut documentele. Preia un loc in Liga 1 si un lot de jucatori. Chiar nu stiu ce a preluat Cortacero. Nu mi se pare nimic suspect. Este un proiect pe care ei si-l asuma si banuiesc ca vor investi, deci nu e nimic suspect. De ce sa se riste? Nu inteleg. Lucrurile sunt clare, eu asa cred. Nu stiu daca este proprietarul in momentul de fata, nu am vazut documentele. Daca este in tranzactie, atunci Dinamo are alt proprietar. Inseamna ca e domnul Negoita. Auditul trebuia sa se faca inainte. E clar ca sunt si lucruri ascunse pentru ca acolo s-au facut multe tampenii si prostii. Vor aparea si dupa ce o sa fie gata auditul. Sunt cheltuieli facute in mod nejustificat, iar cei care au avut semnatura trebuie sa raspunda. Chiar nu am inteles ce a vrut sa zica. Daca s-au facut multe multe lucruri ascunse, atunci are un angajat acolo care le-a facut. Il cheama Bogdan Balanescu. El e singurul care poate sa il ajute, daca vrea, dar eu cred ca nu o sa ii spuna chiar tot ce preia. O sa vedeti si o sa vorbim. Foarte bine ca nu ramane. Daca este la club, atunci sa se spele cu el pe cap. Domnul Cortacero sa taca din gura pentru ca Bogdan Balanescu stie tot ce s-a facut acolo, fara pixul sau nu s-a facut nimic. A fost singura persoana cu drept de semnatura de acolo. E problema dansului", a mai spus fostul portar.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare