Liga 1

thumbs

Viitorul, lovitura in ultima zi de transferuri! Echipa lui Hagi l-a adus pe Ely Fernandes de la Gaz Metan Medias

05.10.2020, 18:04 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Viitorul Constanta nu a inceput grozav campionatul, iar Gica Hagi s-a gandit sa-i aduca intariri antrenorului Ruben de la Barrera. Dupa ce au semnat Romario Benzar si Adrian Stoian, echipa a anuntat inca un transfer in ultima zi de "mercato". Ely Fernandes a semnat un contract pe un an. Viitorul Constanta continua campania de achizitii, iar in ultima zi in care se mai pot face transferuri l-a prezentat pe Ely Fernandes. Fotbalistul a venit in Romania in anul 2018 si pana acum a jucat la Gaz Metan Medias Medias. "FC Viitorul Constanta anunta transferul jucatorului Ely Fernandes, care a semnat un contract valabil pentru 1 an cu optiune de prelungire pentru inca un sezon cu echipa noastra. Nascut la 4 noiembrie 1990, Ely Fernandes are 1,87m, evolueaza ca mijlocas sau atacant lateral, are dubla cetatenie (Capul Verde si portugheza) si a evoluat in ultimii doi ani la Gaz Metan Medias, pentru care a marcat 8 goluri si a oferit 7 pase decisive in 75 de partide. In cariera sa a mai evoluat pentru formatii precum Santa Clara, Oliveirense, Vilafranquense sau Gil Vicente, toate din Portugalia. Bun venit, Ely, si mult succes in tricoul negru-albastru !", se spune in comunicatul oficial. Ruben de la Barrera, incantat de achizitiile de la Viitorul Viitorul nu a inceput grozav campionatul si a castigat o singura partida in sase etape. Echipa se afla pe locul 13, iar in ultima runda a facut egal cu campioana CFR Cluj. A fost meciul in care Romario Benzar si Adrian Stoian au jucat din nou in prima liga din Romania. "Pentru aparatori nu a fost un meci usor. A fost o prestatie buna din partea lor, dar jocul este facut si din greseli. Am fost surprins de revenirea jucatorilor din strainatate, nu credeam ca Benzar sau Stoian pot veni sa joace la noi. O surpriza placuta, nu puteam sa cred ca vor veni la noi. Au o calitate fotbalistica si umana fantastica" a spus De la Barrera, dupa 1-1 cu CFR Cluj. SURSA FOTO: FC Viitorul

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare