Liga 1

thumbs

FC Voluntari i-a adus urmas lui Eric! Echipa lui Mihai Teja a semnat cu brazilianul John Anderson

16.10.2020, 19:57 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

FC Voluntari a inceput excelent sezonul. Ilfovenii sunt pe locul 4, dar vor si mai mult. Dupa Adi Popa, echipa lui Mihai Teja l-a anuntat azi si pe brazilianul John Anderson, urmasul lui Eric. FC Voluntari a avut o campanie interesanta de achizitii. Dupa spaniolul Jefte Sanchez Betancor, care a avut un debut fabulos in Liga 1, ilfovenii si-au asigurat si serviciile lui Adi Popa. Vineri, ilfovenii l-au anuntat si pe John Anderson Souza Fonseca. FC Voluntari i-a adus urmas lui Eric! Echipa lui Mihai Teja a semnat cu brazilianul John Anderson "FC Voluntari anunta ca a semnat un contract pe o perioada de 2 sezoane cu jucatorul John Anderson. Acesta va purta numarul 11 pe echipamentul de joc. Clubul nostru ii ureaza bun venit si ii doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul FC Voluntari", se mentioneaza pe pagina oficiala de Facebook a gruparii ilfovene. Nascut la Sao Paolo, mijlocas lateral in varsta de 23 de ani a mai evoluat pana acum in cariera sa la formatiile portugheze Leixoes si Freamunde, precum si in Brazilia, la Barcelona Esportivo Capela. Adi Popa, aproape sa refaca echipa cu Rusescu si Cristi Tanase: "Bai, faceam eurofantasticii, partea a 2-a!" Adi Popa a semnat cu Voluntari pentru un an de zile. Mijlocasul spune ca se gandeste la un transfer in zona Arabiei, dar ca nu a renuntat la nationala. "Am ales sa merg la Voluntari pentru Mihai Teja, care m-a dorit si in iarna. Din cauza pandemiei, nu s-au concretizat ideile mele sa merg afara. Nu s-a pus nicio secunda problema financiara, ci doar sa vin sa joc. Chiar nu am discutat deloc. Important pentru mine a fost sa vin undeva unde sa am oportunitatea sa joc. Vin la o echipa buna, m-am antrenat doua luni cu ei, mi-au placut antrenamentele, mai ales ideea de joc a lui Mihai Teja. Vin sa ii ajut si sa ma ajut si pe mine. Sper sa reusesc. Eu voiam sa merg in zona Arabiei, dar sunt locurile limitate, iar din cauza pandemiei s-au blocat lucrurile. Am o relatie buna si cu Ilie Poenaru, chiar mi-a zis "Bai, faceam eurofantasticii, partea a 2-a", dar domnul Teja m-a ajutat foarte mult, mi-a dat sansa chiar sa joc in jocurile de pregatire si vreau sa ii intorc acest favor. Eu ma antrenez de doua luni, chiar si in week-end am jucat cu Petrolul. Daca Mihai Teja considera ca sunt apt si are nevoie de mine, eu pot intra. Am motivatia sa reintru in circuit si sa prind transfer in afara. In zona Golfului, am trofee, am vitrina plina, acum vreau sa am si o viata linistita", a declarat Adi Popa la Digi Sport.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare