Liga 1

thumbs

Gica Popescu nu vrea sa mai auda de FRF! De ce nu va mai candida: "Am crezut ca putem veni sa facem ce am facut si pe teren!"

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

18.10.2020, 01:02 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Gica Popescu (53 de ani), presedintele clubului Viitorul, nu se mai gandeste sa candideze pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal. Gica Popescu si-a depus dosarul de candidatura la sefia Federatiei Romane de Fotbal in anul 2014, insa acesta a fost condamndat in Dosarul Trasferurilor si alegerile au avut loc fara el. A fost anul in care Razvan Burleanu a castigat primul sau mandat. Gica Popescu nu vrea sa mai candideze pentru sefia FRF In acea perioada, Gica Popescu i-a avut alaturi pe Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu si Bogdan Stelea, iar Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, isi exprimase sustinerea pentru fostul capitan al Barcelonei. Gica Popescu a explicat ca nu mai are entuziasmul din acea vreme, dar nici echipa respectiva alaturi pentru a-l sustine si a-l ajuta sa implementeze un proiect nou in fotbalul romanesc. "Nu, pentru ca, sa nu spun halul in care a ajuns fotbalul, in situatia in care este fotbalul acum este nevoie de un proiect pe termen mediu, lung, la nivelul intregului fotbal romanesc. Pentru asta ai nevoie de doua lucruri: foarte mult entuziasm ca sa ai capacitatea sa muncesti sapte zile din sapte si o echipa. Eu atunci (n.r. in 2014, cand a candidat pentru sefia FRF) aveam si entuziasm si echipa. Nu le mai am acum. Atunci era momentul oportun ca noi, Generatia de Aur, sa venim, sa preluam (n.r. conducerea fotbalului romanesc). Asta s-a intamplat peste tot. Si in Bulgaria, la un moment dat, cand a devenit Mihailov presedinte, a venit toata echipa, cu Stoichkov, generatia lor care a facut performanta in '94, ca noi. Asa am crezut si noi, ca vom putea veni sa incercam sa facem in partea administrativa ce am facut pe teren. Nu s-a putut, pentru ca s-a intamplat ce s-a intamplat. Nici macar nu am mai apucat sa candidez, pentru ca s-a intamplat cu o zi inainte si tot acel proiect pe care noi il aveam s-a naruit", a spus Gica Popescu, la Marius Tuca Show. Gica Popescu a dezvaluit care este cel mai mare regret al sau: "Mi-as fi incheiat cariera acolo! N-as mai semna cu Dinamo" Gica Popescu i-a facut instructajul fiului sau Nicolas: "Spune-i antrenorului ca asa am zis eu!". Ce trucuri il invata fostul mare fotbalist

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare