Liga 1

thumbs

"Viitorul e un brand in Romania, nu puteam sta pe ultimele locuri!" Matan anunta revenirea echipei lui Hagi in lupta pentru campionat + Casap: "O sa avem un sezon foarte bun!"

19.10.2020, 20:14 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Viitorul Constanta castiga la Voluntari, iar Alexandru Matan si Carlo Casap au anuntat dupa meci ca dobrogenii vor reveni in lupta pentru campionat. Kevin Lukassen a deschis scorul la Voluntari dupa o gafa a gazdelor. Carlo Casap a dus scorul la 2-0, in ultimul minut de joc. Echipa lui Ruben de la Barrera se apropie la un sigur pas de play-off. Alexandru Matan si Carlo Casap anunta revenirea Viitorului in lupta pentru campionat "Este o victorie meritata. Tot grupul asta a facut o treaba excelenta. Viitorul este un brand in Romania, nu puteam sa stam pe ultimele locuri. Pentru mine a fost un meci special, Voluntari a avut incredere in mine cand am avut momente mai putin reusite in cariera. Mister face o treaba foarte buna, noi respectam toate indicatiile si speram sa il facem sa se simta mandru ca ne antreneaza. Pentru mine domnul Hagi ramane cel mai bun antrenor cu care am lucrat", a declarat Matan la Digi Sport, imediat dupa meci. "A fost un meci greu, suntem o echipa, cred ca am meritat victoria. Am avut un start mai greoi, dar incepem sa ne facem toate automatismele. Eu zic ca o sa avem un sezon foarte bun. Eu sunt pregatit si cand se mizeaza pe mine, o sa dau suta la suta. Acest club mereu o sa isi doreasca in play-off si apoi sa se bata cat mai sus", a declarat si Casap, autorul golului doi al meciului. FC VOLUNTARI: Rimniceanu - Cristi Costin, Igor Armas, Ionut Balaur, Alexandru Vlad - Bortoneanu, Pablo De Lucas, Ion Gheorghe - Adi Popa, Mailat, Jefte Betancour Rezerve: M. Lavin, Ozkara, C. Achim, M. Kocic, A. Ilie, R. Gradinaru, M. Lopes, A. Stoica, J. Anderson Antrenor: Mihai Teja VIITORUL: Cojocaru - Benzar, Mladen, Martinez, De Nooijer - Ciobanu, Gaztanaga, Matei - Iancu, Luckassen, Matan Rezerve: Cabuz, Dussaut, Stoian, Artean, Ely Fernandes, Dobrosavlevici, Casap Antrenor: Ruben de la Barrera

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare