Liga 1

thumbs

Viitorul CFR-ului, pus sub semnul intrebarii. "Este ultimul an in care mai poate sa emita pretentii cu acest lot de jucatori!" | EXCLUSIV ProSport LIVE

23.10.2020, 10:50 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Bogdan Apostu pune sub semnul intrebarii viitorul CFR-ului, toate acestea din cauza faptului ca Dan Petrescu are in lot mai multi jucatori care depasesc 30 de ani. Impresarul roman este de parere ca Dan Petrescu va trebui sa faca o schimbare in lot pentru a putea face performanta si incepand de anul viitor si ca antrenorul o sa fie nevoit sa apeleze la fotbalisti mai tineri. Totodata, Bogdan Apostu se asteapta ca dupa meciul jucat de CFR Cluj cu TSKA Sofia, acolo unde au participat 12.000 de spectatori, sa apara probleme din cauza regulilor impuse de UEFA care au fost incalcate. Viitorul CFR-ului e pus sub semnul intrebarii de catre Bogdan Apostu "CFR a inceput foarte prost acest joc, a intrat prost in meci, iar TSKA a avut la inceput doua ocazii mari. Dupa minutul 20 nu s-a mai pus problema in ceea ce priveste echipa invingatoare. Eu am ramas putin surprins de TSKA Sofia. A fost o echipa slabuta aseara, ma asteptam la mai mult din partea lor. Ei nu au respectat nici distantarea sociala si cred ca vor urma sanctiuni dure pentru clubul organizator. Cand am vazut meciul ma gandeam ca este unul de acum 2 ani. UEFA este extrem de drastica in ceea ce priveste organizarea meciurilor internationala. Cluburile au datoria sa respecte normele impuse de UEFA, iar acestea nu sunt usor de respectat. O sa fie o problema mare. Cred ca cei de la TSKA au avut un ascendent moral important. Au jucat cu 12.000 de oameni pe stadion. E meritul CFR-ului ca a reusit sa invinga o echipa cu jucatori importanti. Ei nu au functionat ca o echipa. Jucatorii de la CFR Cluj au ajuns la un grad de uzura destul de accentuat. Eu cred ca o sa fie ultimul an de performanta. Echipa a aratat bine aseara, dar la nivel de varsta este o echipa batrana. Este ultimul an in care CFR mai poate sa emita pretentii cu acest lot de jucatori. Ei isi depasesc niste limite acum. Nu e usor ca dupa 32-33 de ani sa te mai mentii, sa te mai refaci repede. Nu stiu daca o sa inceapa o reconstructie sau poate vor veni jucatori experimentati. Dan Petrescu este adeptul jucatorilor cu experienta, el vrea performanta, nu mai e un antrenor tanar care sa accepte orice. Eu cred ca o sa mearga pe aceiasi strategie ca pana acum. O sa aduca jucatori care sa faca diferenta in timp scurt.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare