Liga 1

thumbs

Dan Petrescu, discutie surpriza cu Eric de Oliveira in parcarea stadionului, dupa Voluntari - CFR! Ce au vorbit cei doi

26.10.2020, 00:44 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Eric de Oliveira ramane si la aproape 35 de ani unul dintre cei buni jucatori din Liga 1. Brazilianul nu este refacut dupa o accidentare, dar Mihai Teja l-a rugat sa joace in duelul cu CFR Cluj. A acceptat imediat si a intrat titular. Dan Petrescu l-a laudat dupa meci si i-a transmis ca ori de cate ori joaca impotriva lui isi ia masuri speciale. Eric de Oliveira nu este complet refacut. Merge regulat la medici si isi oblojeste o accidentare care nu-i da pace. Cu CFR Cluj a fortat si a intrat pe teren, la rugamintea antrenorului lui Mihai Teja. A rezistat 60 de minute. Cand a fost inlocuit scorul era 0-0. Ardelenii au marcat singurul gol al partidei, prin Catalin Itu, 12 minute mai tarziu. "Am avut o ciupitura pe gamba, am facut o injectie de plasma, iar Mister m-a chemat si m-a rugat sa joc titular. Am spus ca o sa ajut chiar daca nu sunt suta la suta fizic. I-am spus ca pot sa joc 60 de minute sau sa ma schimbe cand ridic mainile. Daca era dupa mine mai stateam, Mister a crezut ca am cerut schimbare (rade). Am jucat cu echipa campioana si stiam ca este o echipa puternica. Prima repriza am jucat bine, dar cred ca ne-a lipsit curajul. In partea a doua au venit peste noi, dar puteam sa obtinem un punct", a declarat Eric de Oliveira la finalul confruntarii. Eric de Oliveira, laudat de Dan Petrescu Eric a stat de vorba la finalul partidei si cu antrenorul rivalei. Dan Petrescu a fost suspendat dupa eliminarea de la meciul cu FC Botosani si i-a marturisit sud-americanului ca isi ia mereu masuri speciale cand il infrunta. "Stiu ca m-a apreciat mereu si mi-a spus ca mereu a fost ingrijorat cand am jucat impotriva lui. Nu am apucat sa-l vad la meci pentru ca era sus, pentru ca era suspendat. Daca pot sa stau de vorba cu el, cinci sau zece minute, este un castig mare. I-am multumit pentru aprecieri si i-am urat bafta pentru meciul din Europa League", a mai spus "magicianul" lui Mihai Teja. FC Voluntari se afla pe locul 11 cu 10 puncte. Un singur punct desparte echipa lui Mihai Teja de locurile de play-off. "Suntem o echipa mica, care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar poate facem o surpriza mai buna decat salvarea de la retrogradare. Eu am spus ca anul acesta este Craiova favorita la titlu, dar si CFR ramane mereu una dintre favorite", a mai spus Eric.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare