Liga 1

thumbs

Spaniolii care au cumparat Dinamo ies la atac si spun din nou ca nu au nicio legatura cu Cristi Borcea! "Am venit intr-o tara complicata! Toti incearca sa ne destabilizeze"

26.10.2020, 16:28 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dinamo este din nou sub mare presiune. In presa au aparut dezvaluiri potrivit carora spaniolii care au cumparat clubul nu sunt prea dornici sa investeasca si sa plateasca datoriile, pe care si le-au asumat de pe vremea lui Ionut Negoita. Directorul sportiv al clubului a incercat sa stavileasca aceste atacuri, dar nu este prea convingator. Rufo Collado a incercat sa explice din nou ca in spatele proiectului nu se afla Cristi Borcea. Dinamo trece printr-o perioada grea din toate punctele de vedere. Echipa a castigat doar 5 puncte in 8 etape, iar clubul este macinat se zvonuri apocaliptice. Cornel Talnar a tras un semnal de alarma si a spus ca gruparea din "Stefan cel Mare" are nevoie de urgenta de aproape 800.000 de euro. "Eu cred ca saptamana asta este o saptamana decisiva pentru toata lumea, in sensul ca daca, Doamne fereste!, nu se baga bani, o sa fie oarecare probleme", a declarat antrenorul care i-a sprijinit pe oamenii de afaceri din Spania care au preluat clubul de la Ionut Negoita. Lucrurile sunt in continuare incurcate. ProSport a scris ca Pablo Cortacero nu mai este de gasit, in aceste zile tensionate din viata clubului, iar fanii din "DDB" au confirmat povestea si le-au cerut spaniolilor sa arate, cu documente, cat au investit si ce au de gand sa faca, in mod concret. GSP a publicat un material in care scrie ca unul dintre oamenii pe care se bazeaza Ruffo Collado se lauda ca este bun prieten cu Cristi Borcea. Fostul "spartan" a negat orice legatura, dar mai multi internationali dinamovisti au sugerat ca Borcea s-ar afla in spatele noilor actionari de la Dinamo. "Datorita contactelor pe care le am in toata lumea putem ajuta Dinamo. Dar nici eu, nici Pablo si niciunul dintre cunoscutii mei nu-l cunosc pe Borcea. N-avem nicio legatura cu el", a declarat directorul sportiv pentru doardinamo.ro Rufo Collado, convins ca Dinamo va urca in clasament Dinamo se afla intr-o situatia foarte grea in clasament. "Cainii" au castigat doar un meci in opt etape si se afla pe locul 14 in Liga 1. Cosmin Contra a spus dupa ultima infrangere ca este la dispozitia clubului, iar dupa partida cu Universitatea Craiova fanii dinamovisti i-au cerut demisia. "Am venit intr-o tara foarte complicata, am format un lot puternic si va garantez ca echipa va creste. Toti incearca sa ne destabilizeze, inclusiv inainte de meciuri, dar noi suntem linistiti si ne vedem de drumul nostru. Pana la urma isi va da toata lumea seama ca este un proiect serios aici si nimic ascuns", a mai declarat Collado.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare