Liga 1

thumbs

Veste groaznica pentru Dan Petrescu! S-a aflat cat va lipsi de pe gazon Mike Cestor, fundasul care s-a accidentat grav la meciul cu FC Voluntari

26.10.2020, 16:54 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

CFR Cluj a primit o lovitura dura. Mike Cestor s-a accidentat in partida cu FC Voluntari si a iesit pe targa de pe teren. Dupa cateva ore s-a aflat si verdictul. Fundasul campioanei va lipsi de pe gazon sase luni. Dan Petrescu mai are in lot doar trei fundasi centrali. Momente dramatice la meciul FC Voluntari - CFR Cluj. Mike Cestor s-a prabusit pe teren fara sa fi fost lovit de cineva. Medicii au incercat sa rezolve problema, dar si-au dat seama ca accidentarea este serioasa si l-au scos pe jucator cu targa de pe teren. Dan Petrescu a realizat inca din timpul partidei ca este vorba de o accidentare grava. L-a intrebat imediat pe Costin Curelea, iar "secundul" i-a spus ca este convins ca este vorba de o ruptura de tendon. Informatia a fost aflata in exclusivitate de reporterul ProSport. Mike Cestor va lipsi de pe gazon sase luni Dupa cateva ore, temerea clujenilor s-a adeverit. Sport.ro sustine ca fundasul echipei campioane a suferit o ruptura de tendon Ahilean. Mike Cestor va reveni pe gazon peste cinci sau sase luni. Dan Petrescu s-a plans mereu ca nu are un lot prea grozav. Acum mai are la dispozitie doar trei fundasi centrali. Andrei Burca, Vinicius si Denis Ciobotariu. "De sezonul trecut si pana acum, noi am pierdut jucatori importanti, mai ales un jucator pe care nu am avut timp sa il inlocuiesc, la mijlocul terenului (n.r. Mihai Bordeianu). Asta este marele minus al CFR-ului in acest moment. Din pacate, campania noastra de achizitii nu a fost la fel ca cea a lui TSKA Sofia, care a luat noua jucatori foarte buni. Lotul nostru este foarte subtire acum. La ei au venit jucatori de la Watford, de la Lens, de la Bordeaux, de la Lille, iar noi am luate de... nici nu mai are rost sa spun de unde. E clar, daca iei jucatori buni, ai pretentii, si eu sunt convins ca cei de aici au pretentii", a declarat Dan Petrescu, inainte de meciul TSKA Sofia- CFR Cluj.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare