Liga 1

thumbs

Sefii lui Dinamo au stabilit ce se intampla cu antrenorul Cosmin Contra! "E foarte bine. Nu e nicio problema"

26.10.2020, 18:44 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dinamo nu renunta la Cosmin Contra! O spune chiar presedintele Consiliului de Administratie. Dorin Serdean a explicat ca antrenorul, adus cu mari sacrificii in vara, se bucura de toata increderea conducerii. Cosmin Contra ramane antrenorul lui Dinamo desi cainii au inceput groaznic acest campionat. "Cainii" au o singura victorie in opt etape si au pierdut ultimele 4 meciuri. Fanii le-au cerut sefilor clubului sa-l dea afara pe fostul selectioner si sa aduca un tehnician spaniol. Antrenorul Jose Luis Oltra ar fi fost deja contactat, dar sefii lui Dinamo nu au confirmat informatia. Dorin Serdean sustine ca cei care finanteaza clubul vor merge in continuare pe mana lui Cosmin Contra. "E foarte bine, mergem inainte. Nu e nicio problema. Bineinteles (n.r. - cu Cosmin Contra). Antrenorul acesta a fost la echipa nationala, este respectat de toata suflarea dinamovista", a spus Dorin Serdean, la Digi Sport. Cosmin Contra, gata sa se retraga de la Dinamo Cosmin Contra a fost foarte furios dupa esecul din partida cu Sepsi. A recunoscut ca se poate pune problema sa se renunte la el. I-a atacat pe jucatorii adusi cu salarii mari si le-a transmis ca vor trece pe banca. "Nu s-au linistit apele deloc la club si acum am intrat intr-o serie cu patru infrangeri la rand. Lucrurile sunt nelinistite peste tot. Pentru mine vor fi zile grele. Sunt la dispozitia conducerii pentru orice va decide sa faca. Pentru mine, nu ramane decat sa incerc sa redresez situatia. Nu joaca salariile. Din pacate. Daca ar juca salariile, poate am fi in top trei din Romania. Poate daca am arata ca la meciul cu FCSB, ca la cel cu Botosani in a doua repriza, ca la cel cu Craiova", a declarat Cosmin Contra dupa infrangerea din partida cu Sepsi. Transferurile facute de Dinamo, dupa venirea spaniolilor: Tomas Mejias (31 de ani, portar) Rene Hinojo (34 de ani, portar) Alexander Gonzalez (27 de ani, fundas dreapta) Andrei Radu (24 de ani, fundas stanga) Isma Lopez (30 de ani, fundas stanga) Vlad Achim (31 de ani, mijlocas defensiv) Janusz Gol (34 de ani, mijlocas defensiv) Paul Anton (29 de ani, mijlocas defensiv) Borja Valle (28 de ani, mijlocas ofensiv) Juan Camara (26 de ani, mijlocas stanga) Adam Nemec (34 de ani, atacant) Magaye Gueye (30 de ani, atacant)

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare