Liga 1

thumbs

Prima reactie a Politehnicii Iasi dupa ce Viitorul a cerut amanarea meciului din cauza infectarii masive cu COVID-19

27.10.2020, 14:59 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Ciprian Paraschiv, a declarat ca este de acord cu solicitarea clubului Viitorul de amanare a meciului de duminica, programat in Copou, in cadrul etapei a 9-a a Ligii 1. Viitorul a inregistrat mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 in cadrul lotului. Constantenii cer amanarea partidei cu Poli Iasi programata duminica, 1 noiembrie, de la ora 18:00, pe Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iasi. "Viitorul Constanta cred ca are cel mai frumos proiect de la noi din tara, este un club la care activeaza in conducere doua legende ale fotbalului romanesc. Din punctul nostru de vedere, daca ni se va solicita, vom fi de acord cu amanarea meciului. Este firesc sa ne intelegem intre noi, cluburile din Liga 1, in aceste conditii speciale care le-a adus pandemia", a declarat pentru ProSport presedintele Iasiului, Ciprian Paraschiv. Focar de COVID-19 la Viitorul lui Gheorghe Hagi Contactat de catre ProSport, Gica Popescu, presedintele clubului Viitorul, a confirmat situatia nefericita din cadrul echipei, dar si faptul ca a fost facuta o solicitare catre Liga Profesionista de Fotbal, pentru amanarea meciului cu Poli Iasi, avand in vedere si faptul ca echipa are si jucatori indiponibili din cauza accidentarilor. "E o situatie dificila. Avem numeroase cazuri de COVID la echipa, jucatori si oameni din staff. E adevarat ca am cerut sa ni se amane meciul, mai ales ca avem indisponibili si cativa jucatori accidentati. Acum, important e ca toti sa fie sanatosi. Vom trece si peste aceasta perioada. Stai si te gandesti ca poate era mai bine sa fi continuat in martie si ne imunizam mai repede", a spus Gica Popescu. Ciprian Paraschiv: "Ne zbatem in datorii foarte mari, jucatorii si antrenorii nu au primit vreun salariu pentru noul sezon" "O echipa care se zbate in datorii foarte mari, care nu a reusit sa dea primul salariu la jucatorii noi si la antrenorii noi. Dar echipa alearga, baga capul in contre, are determinare. Primul obiectiv a fost indeplinit. Eu le cer suporterilor sa aiba incredere, campionatul este lung", a declarat presedintele Ciprian Paraschiv.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare