Liga 1

thumbs

FC Arges, transferuri de marca! Pitestenii l-au convins sa revina in Liga 1 pe fostul capitan al lui Dinamo, Antun Palic

27.10.2020, 17:28 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

FC Arges anunta doua transferuri cu greutate. Pitestenii i-au transferat pe Antun Palic, fostul capitan al lui Dinamo, si Luka Maric. Dupa un inceput dezastruos de sezon, FC Arges incepe sa adune puncte in clasament. Pitestenii au dat lovitura cu Astra, 1-0, si au fost la un pas de o mare victorie pe terenul celor de la Viitorul Constanta. Cu 5 puncte stranse in opt partide, argesenii cauta sa intareasca si lotul. Dupa Cephas Malele, Sergio Romeu Marakis, Alexander Maes, echipa anterenata de Ionut Mosteanu i-a anuntat si pe croatii Antun Palic si Luka Maric. FC Arges, transferuri de marca! Pitestenii l-au convins sa revina in Liga 1 pe Antun Palic "Bine ati venit si mult succes, Antun Palic si Luka Maric! Am ajuns la un acord pana la finalul acestei editii de campionat cu cei doi fotbalisti croati. Dobrodosli i sretno! ????", este anuntul celor de la FC Arges, pe pagina oficiala de facebook. Antun Palic a refuzat Dinamo pentru Ungaria Antun Palic (32 de ani) a fost aproape de revenirea in Liga 1 si la inceputul acestui an, cand a fost pe lista fostei lui echipe. Croatul a refuzat-o pe Dinamo pentru a merge in Ungaria. Dupa ce s-a despartit de Sheriff Tiraspol, fostul capitan al lui Dinamo a semnat cu Kaposvari Rakoczi, formatie din prima liga din Ungaria. Culisele demiterii lui Ionut Badea de la FC Arges FC Arges a anuntat la inceputul lunii octombrie incetarea raporturilor contractuale pe cale amiabila cu antrenorul Ionut Badea. Ionut Badea a fost chemat la sedinta in care a fost demis cu gandul initial de a se gasi solutii, cateva transferuri pe care le-a cerut si nu s-au realizat. Inaintea de startul campionatului, tanarul tehnician a venit cu o serie nume care n-au fost aprobate de Consiliul Director. Cand au simtit ca situatia se ingroasa si echipa nu aduna puncte, oficialii au fost de acord cu mutarile propuse de Ionut Badea. Surpriza: unii deja semnasera cu alte echipe, altii au vrut bani mai multi. De vina a fost considerat acelasi Ionut Badea, care n-a fost sustinut sub niciun chip de conducere. De fiecare data cind echipa avea rezultate sau a reusit promovarea, i se transmitea ca a fost vorba de noroc. "A avut psihicul puternic, a rezistat presiunii. Dar n-a fost sustinut nici emotional nici cu transferuri", a declarat un jucator, sub protectia anonimatului pentru ProSport.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare