Liga 1

thumbs

Cosmin Contra, atacat violent de o fosta glorie a lui Dinamo: "Nu e antrenor!"

28.10.2020, 19:10 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Danut Lupu il critica violent pe Cosmin Contra, dupa ce antrenorul lui Dinamo a acceptat sa preia echipa in conditiile de incertitudine care au pus stapanire pe club, dupa ce acesta a fost preluat de Pablo Cortacero si compania. Dinamo are un inceput dezastruos de sezon, in ciuda transferurilor spectaculoase reusite de spanioli. Echipa lui Cosmin Contra are patru esecuri consecutive, iar antrenorul se teme deja pentru soarta lui. Fostul mare dinamovist, Danut Lupu, spune ca fostul selectioner are carente in ceea ce priveste meseria, din moment ce a acceptat sa preia echipa in contextul actual. Cosmin Contra, atacat violent de o fosta glorie a lui Dinamo: "Nu e antrenor!" "Cred ca si Contra a fost vinovat, pentru ca a acceptat sa vina asa. Eu nu cred ca a luat vreun ban pana acum, de cand a venit. Trebuie sa spuna adevarul. Si eu vreau sa aduca spaniolii bani, dar trebuie sa spuna cineva ceva. Trebuie sa iasa oamenii de acolo si sa spuna daca sunt bani sau nu. Nu sa ascunda. Niciodata nu as fi adus 14 jucatori la Dinamo, daca eram in locul lui Contra. Acceptam sa vin, dar nu eram de acord sa vina 14 jucatori. Nu poti sa faci treaba cu atatia jucatori, intr-o luna. Inseamna ca nu e antrenor, daca a acceptat sa vina asa, ca spaniolii i-au adus jucatorii. In fotbal, antrenorul aduce jucatorii, nu conducerea. Nu cred ca exista in lumea asta echipa care sa aduca 14 jucatori", a declarat Danut Lupu la Look Sport. Pablo Cortacero, ultimatum pentru Cosmin Contra: "Daca vom pierde si cu Astra, e normal sa luam niste decizii" Pablo Cortacero a vorbit in exclusivitate pentru ProSport despre situatia echipei Dinamo si posibilitatea de a-l demite pe antrenorul Cosmin Contra. "Nici nu mi-a trecut prin cap deocamdata sa il schimb pe Contra cu antrenorul spaniol despre care s-a vorbit. Dar daca vom pierde si vineri e normal sa luam niste decizii, pentru ca sunt foarte suparat ca la ce echipa avem nu obtinem rezultate si atmosfera este stricata de tot ceea ce se discuta", a spus Pablo Cortacero, in exclusivitate pentru ProSport. Ioan Ovidiu Sabau, reactie nervoasa cand a fost intrebat de situatia de la Dinamo Ioan Ovidiu Sabau a criticat situatia in care a ajuns gruparea antrenata de Cosmin Contra si crede ca exista probleme interne la formatia din "Stefan cel Mare". "Unii jucatori de-acolo or fi platiti, altii nu, unii or fi luat banii inainte sa semneze. Nu poti sa faci un grup in aceste conditii, sau sa tragi de jucatori ca antrenor. Nu poate exista disciplina asa. In plus, sunt jucatori care nu sunt de Dinamo! Nu toti fotbalistii sunt super, dintre cei care au fost adusi acum. Sunt probleme acolo. Mi se pare absurd sa dai salarii atat de mari acestor fotbalisti straini. Ce faci, duci clubul in faliment?!", a declarat Ioan Ovidiu Sabau. Dinamo - Astra Giurgiu se joaca vineri, de la 21:00, si poate fi urmarit in format LIVE TEXT pe ProSport.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare