Liga 1

thumbs

Edi Iordanescu pune conditii ca sa mearga la Astra Giurgiu. "Daca se rezolva, atunci putem sa vorbim!" | EXCLUSIV ProSport LIVE

29.10.2020, 10:19 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Edi Iordanescu pune conditii ca sa mearga la Astra Giurgiu, echipa care se afla pe ultimul loc in clasamentul din Liga 1 dupa 8 etape jucate in sezonul 2020 - 2021. Antrenorul roman a dezvaluit ca este dispus sa negocieze cu Astra Giurgiu, toate acestea daca Ioan Niculae o sa rezolve problemele financiare pe care le are gruparea sa. Mai mult, Edi Iordanescu a explicat si de ce l-a lasat pe Radu Alexandru, cel care i-a fost secund in ultimii ani, sa o pregateasca pe Astra Giurgiu. Edi Iordanescu pune conditii ca sa mearga la Astra Giurgiu "Sunt obligat sa neg pentru ca nu am avut nicio implicare si nici nu am in acest moment. Se face o legatura pentru ca secundul meu este Radu Alexandru, cel care se ocupa in momentul de fata de Astra. A facut asta la solicitarea lui Dani Coman, cel care este prietenul meu si a apelat la mine pentru ajutor. Mi-am dat acordul desi am avut retineri. Alex a mers si s-a implicat, dar asta nu ma obliga sa vin in perioada urmatoare. Exista interes din partea Astrei si m-a bucurat acest lucru pentru ca asta inseamna ca munca mea a fost apreciata. A fost o perioada buna, dar eu nu am luat o decizie finala. La Astra sunt anumite probleme si sper ca sa se rezolve. Daca se rezolva, atunci putem sa vorbim despre o posibila colaborare. Eu am sprijinit moral echipa. Nu vreu sa intru in detalii si sa comentez ce spun baietii. Mereu am fost ghidat dupa reguli si am pastrat distanta necesara ca sa fiu competitiv si sa produc performanta. Am fost un antrenor care a incercat sa isi castige grupul si sa il apropie. M-am batut intotdeauna ca jucatorii sa fie respectati si platiti la timp. Sunt la Astra Giurgiu jucatori alaturi de care am lucrat. Este important sa reuseasca sa gestioneze bine situatia, stiu ca s-au facut niste sacrificii si s-au platit niste datorii. Nu uitati ca Astra e pe un buget foarte mare de salarii, chiar daca Alibec a plecat. E dublu fata de ceea ce am lasat data trecuta, chiar daca atunci am terminat pe 4 si am intrat in play-off. Eu le multumesc jucatorilor ca au aceasta dorinta de a colabora cu mine din nou, dar eu mereu am fost atent cand am luat decizii. De cand am plecat eu de la Astra am mai fost reapelat de trei ori de patronul de acolo", a spus Edi Iordanescu in cadrul emisiunii ProSport LIVE. Edi Iordanescu isi doreste sa ramana in Romania Edi Iordanescu a vorbit si despre dorinta sa de a merge in strainatate, iar antrenorul a dezvaluit ca a ales sa ramana in Romania din cauza unor probleme de familie. "Mi-am dorit foarte mult sa plec in stranatate, am avut oferte si recent, dar situatia asta m-a facut sa imi doresc sa raman in tara. Zilele urmatoare lucrurile se vor clarifica si o sa aveti un raspuns final din partea mea saptamana viitoare", a mai spus Edi Iordanescu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare