Liga 1

thumbs

Edi Iordanescu, noi informatii despre focarul de COVID-19 de la Astra Giurgiu. "Exista un dubiu din partea conducerii!" Se joaca meciul cu Dinamo!? | EXCLUSIV ProSport LIVE

29.10.2020, 11:08 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Edi Iordanescu a oferit noi informatii despre focarul de COVID-19 care a aparut la Astra Giurgiu inaintea meciului cu Dinamo din etapa a 9-a a Ligii 1. Mai multi jucatori de la Astra Giurgiu au fost depistati pozitiv cu noul COVID-19, dintre care patru care au mai avut coronavirus, toate acestea dupa meciul castigat de giurgiuveni cu Poli Iasi, scor 4-0. Desi s-a vehiculat ca meciul Dinamo - Astra Giurgiu o sa fie anulat, Edi Iordanescu a dezvaluit ca oficialii fostei campioane a Romaniei au dubii in ceea ce priveste rezultatele testelor pentru COVID-19 si isi doresc ca fotbalistii depistati pozitiv cu virusul asiatic sa fie testati din nou. Noi informatii despre focarul de COVID-19 de la Astra Giurgiu "Eu am informatii ca au venit aceste teste si absolut toti jucatorii sunt asimptomatici, iar unii dintre ei au mai iesit o data pozitiv. Exista un dubiu fata de aceste teste din partea conducerii, dar nu stiu daca se vor repeta. Este posibil sa se refaca testarea", a spus Edi Iordanescu pentru ProSport LIVE. Printre cei infectati cu noul COVID-19 de la Astra Giurgiu se numara Mihai Popa (portar, 29 de ani), Daniel Graovac (fundas central, 27 de ani), George Merloi (extrema, 21 de ani), Dinu Graur (fundas, 25 de ani), Sebastien Wuthrich (mijlocas, 30 de ani), Albert Stahl (extrema, 21 de ani), Valerica Gaman (fundas central, 31 de ani) si Dario Canadija (mijlocas, 26 de ani). Florin Manea cere ca meciul Dinamo - Astra sa se joace Si Florin Manea a vorbit despre situatia de la Astra Giurgiu, iar acesta sustine ca ar fi indicat ca partida cu Dinamo sa se joace, chiar daca giurgiuvenii vor fi nevoiti sa foloseasca mai multi jucatori tineri, asa cum a facut-o si FCSB in perioada in care la gruparea finantata de Gigi Becali era focar de COVID-19. "Depinde si de cum se pot reprograma ca sa nu ne aglomera. Virusul asta a distrus cam tot ce era normal. Nu stiu care sunt solutiile, dar nu sa nu jucam. Loturile sunt numeroase, dar e dificil sa joci fara oamenii de baza. Daca se poate reprograma, atunci ar fi bine, daca nu... atunci sa se joace. Si FCSB a jucat cu juniorii", a spus si Florin Manea pentru ProSport LIVE.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare