Liga 1

thumbs

Caz de Covid-19 la Poli Iasi!

29.10.2020, 11:44 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Clubul Politehnica Iasi a anuntat, joi, aparitia unui nou caz de Covid-19 in lot. Iesenii au primit in cursul diminetii rezultatele testelor efectuate miercuri, iar unul dintre jucatori a fost depistat pozitiv. Acesta a fost izolat, ceilalti jucatori urmand sa continue programul normal de pregatire pentru meciul cu Viitorul, de duminica. Din cate se pare, cel infectat este Doru Popadiuc, 25 de ani. "Rezultat pozitiv la testele COVID-19. In urma testarii jucatorilor, membrilor staff-ului tehnic si administrativ, un fotbalist a fost declarat pozitiv. Acesta a fost izolat, iar ceilalti componenti ai lotului continua programul de antrenamente", a anuntat clubul Politehnica Iasi. La testarile din urma cu doua saptamani, alti trei jucatori au fost depistati pozitiv, acestia urmand sa fie retestati in cursul zilei de astazi. Poli Iasi intalneste, duminica, de la ora 18:00, pe teren propriu, FC Viitorul, intr-o partida din etapa a 9-a a Ligii 1. Viitorul, adversara celor de la Poli Iasi, decimata de COVID-19 Viitorul anunta marti existenta a noua rezultate pozitive la testele COVID-19 efectuate luni. Dintre acestea, cinci erau din randul jucatorilor, iar alte patru din cadrul staff-ului. "E o situatie dificila. Avem numeroase cazuri de COVID la echipa, jucatori si oameni din staff. E adevarat ca am cerut sa ni se amane meciul, mai ales ca avem indisponibili si cativa jucatori accidentati. Acum, important e ca toti sa fie sanatosi. Vom trece si peste aceasta perioada. Stai si te gandesti ca poate era mai bine sa fi continuat in martie si ne imunizam mai repede" spunea Gica Popescu, in exclusivitate pentru ProSport. Jucatorii si staff-ul lui Daniel Pancu, neplatiti "Suntem o echipa care se zbate in datorii foarte mari, care nu a reusit sa dea primul salariu la jucatorii noi si la antrenorii noi. Dar echipa alearga, baga capul in contre, are determinare. Primul obiectiv a fost indeplinit. Eu le cer suporterilor sa aiba incredere, campionatul este lung, mai sunt peste 30 de etape, sunt convins ca suntem pe drumul cel bun" preciza presedintele Ciprian Paraschiv.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare