Liga 1

thumbs

Istvan Kovacs a lamurit lucrurile dupa ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, chiar inainte de FC Botosani - CS U Craiova: "Am avut inspiratia sa fac asta!"

21.11.2020, 21:58 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Istvan Kovacs, arbitrul roman in varsta de 36 de ani din Carei, a oferit o prima reactie cu privire la faptul ca a descoperit ca are COVID-19, cu zece minute inaintea meciului dintre FC Botosani si CS U Craiova. Cu zece minute inainte de meciul dintre FC Botosani si CS U Craiova, din cadrul etapei cu numarul 11 din Liga 1, Istvan Kovacs a aflat ca are coronavirus si a fost nevoit sa cedeze locul sau la centru arbitrului de rezerva. Istvan Kovacs a sustinut sedinta tehnica, a iesit la incalzire, iar cu zece minute inainte de startul partidei acesta a fost instiintat de catre UEFA, ca este depistat pozitiv cu COVID-19. Istvan Kovacs a lamurit lucrurile dupa ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19 Istvan Kovacs s-a testat prin intermediul UEFA, pentru ca a fost delegat sa arbitreze meciuri in cupele europene, saptamana viitoare. Acesta sustine ca a avut inspiratia de a verifica mail-ul, cu putin timp inainte de startul partidei de la Botosani. Astfel, a descoperit ca a primit rezultatul pozitiv al testului sau pentru COVID-19. Acesta a tintut sa lamureasca lucrurile, prin intermediul Federatiei Romane de Fotbal. "Eu am respectat regulamentul. Am avut inspiratia sa verific mail-ul, am gasit acolo rezultatul testului si imediat am anuntat observatorul partidei. Ma bucur ca meciul s-a putut disputa", a spus Istvan Kovacs, potrivit site-ului FRF.ro. Cine este arbitrul debutant Bogdan Dumitrache, inlocuitorul lui Istvan Kovacs la meciul FC Botosani - CS U Craiova "Arbitrul Istvan Kovacs a calatorit singur si a respectat toate normele prevazute in protocolul medical si, intrucat ceilalti membri ai brigazii nu au fost considerati contacti directi, "centralul" i-a cedat rolul sau celui de-al patrulea arbitru delegat pentru aceasta partida, Bogdan Dumitrache. Noul arbitru de rezerva a fost numit Mihaita Noroc. Conform protocolului de desfasurare a Ligii 1, arbitrii si jucatorii sunt testati la fiecare 14 zile. Precedentul test efectuat de Istvan Kovacs fusese in data de 12 noiembrie, iar rezultatul a fost negativ. Informatiile de mai sus au fost publicate cu acceptul domnului Istvan Kovacs din dorinta de a lamuri circumstantele inlocuirii sale", mai noteaza sursa citata.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare