Liga 1

thumbs

Cosmin Contra il face praf pe Pablo Cortacero, dupa ce spaniolul a anuntat, prin ProSport, ca o sa-l dea afara. "Sa se uite in oglinda. Ii aduc un dictionar sa vada ce inseama loialitate"

28.11.2020, 20:25 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

E tensiune la Dinamo, inainte de meciul de Cupa cu Viitorul. Cosmin Contra a aflat din presa ca Pablo Cortacero vrea sa-l dea afara. Antrenorul l-a ironizat pe spaniolul care a cumparat Dinamo si spune ca nu mai vrea sa vorbesca niciodata cu el. Pablo Cortacero s-a enervat dupa ce Cosmin Contra a dezvaluit ce se intampla la club. Spaniolul a declarat in exclusivitate pentru ProSport ca dupa meciul cu Viitorul o sa-l afara pe fostul selectioner si a precizat ca are deja pregatit noul antrenor. Cosmin Contra a reactionat cu o ora inainta confruntarii din Cupa Romaniei. "Acesta este ultimul meci la Dinamo? Asa am citit ca este ultimul meci pe banca lui Dinamo. Am zis de mult ca se va ajunge in acest punct. Nu stiu de ce Cortacero a spus ce spus ca ma da afara pentru ca nu am respectat clubul si pentru ca nu am fost loial. Ii dau un dictionar sa vada ce inseamna loialitate. Trebuie sa se uite in oglinda. Nu mai am ce sa discut cu acest personaj. Sunt aici sa-mi fac treaba cat mai bine. Situatia este foarte grea", a declarat Cosmin Contra. Antrenorul a incercat sa para foarte linistit, dar, in realitate era destul de nervos. A spus ca asteapta cu nerabdare finalul partidei. "I-am oferit dupa meciul cu Astra rezilierea si nu a fost in stare sa ajunga la o intelegere cu mine. Eu am fost dispus sa ma dau la o parte, dar el nu a putut sa negocieze. Daca vrea sa ma dea afara, sa ma dea afara. Poate vine cineva dupa meci sa-mi spuna ca ma da afara", a mai declarat Cosmin Contra. Magaye Gueye a refuzat sa intre pe teren Cosmin Contra a dezvaluit inca o situatie incredibila de la Dinamo. Magaye Gueye a refuzat sa faca din parte din lotul pentru partida din Cupa Romaniei cu Viitorul. Atacantul din Senegal este nemultumit ca nu si-a primit banii. "Astazi Magaye m-a anuntat sa nu ma bazez pe el. Mi-a zis ca trece printr-o perioada finanicara foarte grea. Asta este situatia. Nu ne putem baza pe jucatori pentru ca nu s-au achitat salariile. Fiecare jucator are problemele lui, mai mari sau ma mici. Fiecare trece cum poate, iar unii clacheaza. Cei care au probleme, clubul ar trebui sa fie langa ei", a mai afirmat Contra.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare