Liga Europa

thumbs

Mario Camora se teme ca plecarea lui Dan Petrescu va declansa criza la CFR Cluj: "E cam complicat!" Cum s-au despartit jucatorii de antrenor

02.12.2020, 18:28 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Mario Camora crede ca CFR Cluj va fi afectata de plecarea lui Dan Petrescu. Pentru ardeleni urmeaza o serie infernala de meciuri pe finalul acestui an. CFR Cluj are nevoie de doua victorii in ultimele doua meciuri din grupele Europa League, pentru a spera la primavara europeana. Joi, de la 22:00, campioana din Liga 1 va juca cu TSKA Sofia, primul meci dupa despartirea de Dan Petrescu. Mario Camora se teme ca plecarea lui Dan Petrescu va declansa criza la CFR Cluj: "E cam complicat!" Cum s-au despartit jucatorii de antrenor "Stim ca ne asteapta un meci foarte greu, dar suntem pregatiti sa terminam acest meci cu o victorie. E o situatie neplacuta pentru toti, dupa munca pe care a facut-o acest om la Cluj. E o situatie neplacuta pentru toti, suntem obisnuiti sa lucram cu el. Ii multumim pentru tot ce a facut pentru noi. Dupa ce lucrezi cu o persoana atata timp, cam complicat sa te desparti asa. Ce a facut el aici a fost extraordinar. Noi ne-am rugat de el sa ramana. Daca el si conducerea au luat aceasta decizie, cam complicat. Ei vin sa joace relaxati aici, pentru jucatorii lor. Pentru noi... nu trebuie sa ne afecteze, trebuie sa mergem mai departe", a declarat Mario Camora la Digi Sport. TSKA Sofia, Poli Iasi, FCSB, Craiova si Dinamo sunt adversarii CFR-ului din acest final de an. TSKA Sofia, meci de totul sau nimic cu CFR: "Venim la Cluj pentru puncte si bani!" Instalat in urma cu trei saptamani pe banca lui TSKA, Bruno Akrapovic spune ca nu se va da batut, banii si punctele puse in joc fiind mize foarte importante pentru clubul de la sud de Dunare. "Vom incerca sa aratam un nivel bun si sa castigam puncte. Imi pare rau ca nu mai este posibil sa ne calificam, dar toate meciurile trebuie jucate cu dorinta maxima. Pana acum, nu avem probleme medicale in lot. Suntem CSKA, suntem cea mai mare echipa din Bulgaria si imi doresc de la jucatorii mei sa arate asta. Nu am nicio informatie legata de antrenorul care o va conduce pe CFR Cluj. E problema lor, nu ma ocup eu. Noi vrem sa ne facem meciul si sa castigam. Venim la Cluj atat pentru bani, cat si pentru puncte. Conducerea nu mi-a fixat niciun obiectiv, dar eu mi le setez foarte sus", a declarat antrenorul lui TSKA Sofia, Bruno Akrapovic.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare