Liga 1

thumbs

Solutia la care nu s-ar fi gandit nimeni: cine va sta pe banca CFR-ului in meciul cu TSKA. Ciprian Deac si Paulo Vinicius, apti de joc

02.12.2020, 22:41 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Campioana Romaniei a ajuns in situatia de a nu avea antrenor la un meci decisiv, cum este cel cu CSKA Sofia, de joi seara, din Europa League. Conducatorii echipei clujene au gasit o solutie inedita pentru acest joc. Marius Bilasco, directorul sportiv al clujenilor va sta pe banca CFR-ului, la partida din Europa League. Asta cu toate ca secunzii lui Dan Petrescu, Bordeianu si Curelea vor fi si ei langa liderul din cadrul clubului. Se pare ca "Bursucul" le-a transmis oficialilor echipei ca este singurul meci la care cei doi vor mai ramane. "E o postura in care am mai fost, daca va aduceti aminte ultimele partide din campionat, cand antrenorul nu a putut fi prezent. Impreuna cu conducerea clubului am luat decizia ca eu sa ajut cu ce pot in aceset momente, iar prezenta mea aici este oarecum constransa de plecarea lui Dan Petrescu, care a avut loc pe neasteptate si totul s-a intamplat foarte repede. Deocamdata este aceasta partida, importanta pentru clubul nostru. Speram ca lucrurile sa intre pe fagasul normal dupa aceasta partida", a spus Marius Bilasco. Pentru CFR vor putea evolua Ciprian Deac si Paulo Vinicius, fotbalistii care i-au lipsit atat de mult lui Dan Petrescu, in ultimele partide ale antrenorului. Primul s-a vindecat dupa Covid, iar brazilianul s-a recuperat dupa accidentarea suferita. Edi Iordanescu negociaza cu CFR Cluj Postul de antrenor de la CFR Cluj ar putea sa fie ocupat, in cele din urma, de Edi Iordanescu. Fiul fostului selectioner a ajuns in cursul acestei dupa amieze la Cluj Napoca si seara s-a intalnit cu oficialii campioanei pentru a-si negocia viitorul contract. Sefii formatiei clujene vor sa incerce sa-l convinga pe Edward Iordanescu sa preia echipa inca din aceasta saptamana, pentru a sta pe banca la partidele cu Young Boys Berna, FCSB si Universitatea Craiova. Totusi, Edi Iordanescu si-ar dori sa preia fraiele incepand cu luna ianuarie a acestui an, pentru a avea timp suficient sa pregateasca echipa.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare