Liga 1

thumbs

Gigi Multescu il face praf pe Pablo Cortacero si ii transmite ca nu ar accepta sa antreneze Dinamo! "Cine mai ramane la echipa asta? Care echipa?"

03.12.2020, 00:51 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Gigi Multescu a inceput campionatul pe banca lui Dinamo, dar a fost indepartat cand a venit Cosmin Contra. Acum exista zvonuri ca s-ar putea intoarce, sa conduca echipa, dupa plecarea lui "Gurita". Spune insa ca nu se gandeste la asa ceva si ii face praf pe Pablo Cortacero si Ionut Negoita. Gigi Multescu a condus Dinamo in primele doua etape din acest campionat. A plecat, cu lacrimi in ochi dupa ce fanii i-au scandat numele, in momentul in care spaniolii l-au adus pe Cosmin Contra. Gurita a semnat un contract de 300.000 de euro pe an din care nu a vazut nimic si acum a anuntat ca pleaca. Gigi Multescu este angajatul clubului, dar nu vrea sa se apeleze la el. "Care echipa? Cine mai ramane?. Situatia asta de nedescris... Pentru ca la Dinamo este o situatie de nedescris. Si, repet, la ce sa ma inham? Daca nu mai ramane echipa? Ultima data cand am luat-o, in primavara, stiam aia, aia, aia... stiam pe cine pot sa ma bazez. Acum pe ce sa ma bazez? Pe blana ursului din padure? Pe cioara de pe gard? Sunt trei ciori pe gard si dupa o zi zboara si nu mai ramane niciuna! Asa si cu fotbalistii de la Dinamo...", a declarat Gigi Multescu in Fanatik. Gigi Multescu il ataca pe Ionut Negoita Gigi Multescu nu a luat nici el niciun ban de cand spaniolii au preluat clubul. Este convins ca de aceasta situatie este vinovat fostul patron. Ionut Negoita a promis ca va preda clubul doar un persoane care vor sa investeasca, iar acum datoriile sunt mai mari decat pe vremea lui "Macar in primavara aveam cu cine sa vorbesc... chiar daca Negoita este cel mai vinovat de situatia de acum. Cum a putut el sa intre in discutii cu asemenea oameni ca acest Cortacero?! Nu se lauda ca nu va da clubul decat unor persoane solvabile, care-si dovedesc bonitatea? Acum cu cine sa negociez? Unde e Cortacero? Daca el minte de patru luni, cum sa mai discut eu cu el? Minciunile astea nu sunt inselaciune? Mai poate sa dea cineva de el, chiar daca se duce in Spania? Ca-si baga capul in nisip ca strutul... Adica el poate sa minta, sa insele din vorbe si eu n-am ce sa fac, sunt blocat total... Cum sa moara o echipa din cauza unuia ca asta?! Trebuie investigat si vazut clar cine a gresit. Romanii implicati, Negoita, Serdean, consiliul de administratie sau spaniolii? Luati toti la puricat. Altfel, boala lunga, moarte sigura", a mai spus Gigi Multescu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare