Liga 1

thumbs

Razvan Plesca, dupa revenirea in poarta lui Gaz Metan: "Mereu mi s-a spus ca eu sunt talismanul echipei". Reactia "eroului" din meciul cu Viitorul, Ondrej Baco

19.12.2020, 23:07 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Razvan Plesca, portarul in varsta de 38 de ani al echipei Gaz Metan Medias, a revenit cu noroc in poarta echipei lui Jorge Costa. Gaz Metan Medias a invins-o pe FC Viitorul cu scorul de 1-0, in etapa cu numarul 15 din Liga 1, ultima din acest an. Razvan Plesca a bifat astfel primul sau meci din acest sezon. Alexandru Buzbuchi a fost favoritul intre buturile lui Gaz Metan Medias, pana acum, portar pentru al carui transfer chiar Razvan Plesca a insistat. Razvan Plesca, dupa revenirea in poarta lui Gaz Metan "Tot timpul mi s-a spus aici ca eu sunt talismanul echipei, pentru ca azi Viitorul a dominat, nu a avut ocazii clare, nu am avut mult de aparat. Am avut si dramul acela de noroc care ne-a lipsit in ultimele etape. Si Viitorul are jucatori cu calitate. Momentan au si ei niste probleme, dar ceea ce a contribuit decisiv la victoria noastra a fost schimbarea de atitudine. Trebuie sa fim constienti ca e un nou sezon, nu mai suntem echipa care batea FCSB cu 4-0, suntem jos si de aici se iese prin munca, mocirla, prin disciplina daca e nevoie, spirit de echipa. Si daca vom avea atitudinea asta in continuare, cine stie?, poate vom putea sa ne batem din nou pentru un loc de play-off. Ne-au lipsit patru titulari, dar am dat dovada de spirit de echipa si nu ne-am creat foarte multe ocazii, dar am reusit sa inscriem", a spus Razvan Plesca, la flash-interviurile de dupa meci. Ondrej Baco, eroul lui Gaz Metan in victoria cu Viitorul Ondrej Baco, fundasul central in varsta de 24 de ani al lui Gaz Metan Medias, a marcat unicul gol al partidei cu FC Viitorul si a adus victoria trupei lui Jorge Costa. "Terenul a fost foarte dificil, a fost mai mult un joc de lupta decat fotbal. Ma bucur ca nu am primit gol, aveam nevoie sa castigam. Nu m-am ingrijorat cand s-a schimbat antrenorul, m-am concentrat pe munca mea. Incerc sa dau tot ce e mai bun la fiecare meci. Sper sa fie victoria de care aveam nevoie si sper ca din ianuarie vom continua tot cu astfel de rezultate", a spus Ondrej Baco, la flash-interviurile de dupa meci.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare