Liga 1

thumbs

Astra i-a gasit rapid inlocuitor lui Risto Radunovic! Giurgiuvenii au anuntat doua transferuri

25.12.2020, 11:15 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Astra Giurgiu a anuntat transferul jucatorilor Momcilo Raspopovic (26 de ani, fundas de banda) si Sulejman Krpic (29 de ani, atacant). Dupa plecarea lui Risto Radunovic (28 de ani, fundas stanga) la FCSB, Astra Giurgiu a gasit destul de repede un inlocuitor. Muntenegreanul Momcilo Raspopovic este fundas dreapta la baza, insa poate juca pe toate posturile din aparare. In schimbul sumei de 200 de mii de euro, acesta a fost transferat de la Rijeka, echipa alaturi de care a castigat de doua ori Cupa Croatiei, in sezoanele 2018-2019, respectiv 2019-2020. Astra Giurgiu a anuntat doua transferuri Momcilo Raspopovic a bifat si sase meciuri la echipa nationala a Muntenegrului. De asemenea, acesta mai are in palmares un titlu de campion si o Cupa a Muntenegrului cu Buducnost Podgorica. "Jucator al nationalei Muntenegrului, coleg cu Radunovic, Raspopovic a jucat si el pentru campioana Muntenegrului, Buducnost la fel ca si Radunovic, putand evolua pe orice pozitie defensiva, in centru sau pe banda, contractul sau cu echipa noastra urmand sa fie valabil pentru doua sezoane si jumatate", se arata in comunicatul celor de la Astra. 550 de mii de euro este cota de piata a lui Momcilo Raspopovic, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. De cealalta parte, bosniacul Sulejman Krpic era liber de contract din noiembrie, dupa despartirea de Suwon Bluewings, echipa din prima liga japoneza. "Krpic a evoluat in ultima parte a anului 2020 in Coreea de Sud, la Suwon Bluewings, in CV-ul sau aparand si cluburi precum Tractor Sazi (Iran), cu care a jucat in Cupa Campionilor Asiei, Zelzejnicar, Sloboda Tuzla, dar si AIK (Suedia)", a comunicat Astra Giurgiu. 450 de mii de euro este cota de piata a lui Momcilo Raspopovic, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Doi astristi pentru 2021!¬¬ Astra a realizat primele transferuri pentru returul Ligii I, si, speram noi, play-off-ul... Publicata de Astra Giurgiu pe Joi, 24 decembrie 2020

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare