Liga 1

thumbs

Dinamo, inca o lovitura in ultima zi a anului! Diego Fabbrini isi depune memoriu sa ramana liber! CFR Cluj si Astra il vor | EXCLUSIV

31.12.2020, 13:14 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Diego Fabbrini n-a mai rezistat si a luat decizia sa-si depuna memoriu pentru a deveni jucator liber de contract. Daca pana acum mijlocasul de creatie a trimis doar o notificare catre club prin care si-a cerut restantele salariale, de aceasta data fotbalistul a trecut la fapte. Conform surselor ProSport, mijlocasul italian in varsta de 30 de ani isi va depune memoriu pentru a deveni jucator liber de contract, el fiind neplatit la Dinamo de 4 luni, la fel ca multi dintre colegii sai. Totusi, Fabbrini e jucatorul cu unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo. Nu mai putin de 18.000 de euro lunar este incaseaza fotbalistul, de 4 luni insa n-a mai vazut acesti bani. CFR Cluj si Astra, pe urmele lui Fabbrini Diego Fabbrini nu va sta mult fara echipa daca va reusi sa devina jucator liber de contract. De serviciile sale s-au interesat deja CFR Cluj, Astra si Hermannstadt. Daca la sibieni nu poate ajunge din cauza problemelor financiare cu care se confrunta si acestia, primele doua echipe au toate sansele sa-l semneze pe jucator. Edi Iordanescu il doreste la CFR Cluj, unde ar urma sa fie titular incontestabil la mijlocul terenului. De partea cealalta, Astra il vrea si ea foarte mult, in contextul in care giurgiuvenii sunt dispusi sa-l vanda pe Constantin Budescu la FCSB. Astfel, Fabbrini ar fi inlocuitorul perfect pentru "Budi". Jerry Gane ramane sigur la Dinamo! E de asteptat ca in urmatoarele zile si alti jucatori de la Dinamo sa-si depuna memorii daca nu-si vor incasa salariile restante, asa cum le-a promis conducerea la ultima vizita a lui Pablo Cortacero in Romania. Ce-i sigur in acest moment la Dinamo este ramanerea lui Jerry Gane pe banca echipei, dupa cum ProSport a anuntat zilele trecute. "Este adevarat ca voi fi antrenorul lui Dinamo si la revenirea din vacanta. I-am anuntat pe baieti, ei stiu ca vin", a spus Jerry Gane pentru ProSport. Dinamo ocupa locul 11 in Liga 1, dupa 15 etape, cu 16 puncte.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare