Liga 1

thumbs

Ioan Niculae, noi promisiuni la Astra Giurgiu! Bogdan Mara a dezvaluit: "A venit in vestiar, va fi mult mai aproape de noi!" | VIDEO

04.01.2021, 19:52 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului Astra Giurgiu, a vorbit despre situatia actuala si a dezvaluit ca patronul Ioan Niculae le-a facut noi promisiuni jucatorilor. Constantin Budescu si compania s-au reunit in cursul zilei de luni si s-au antrenat pe un teren de fotbal din cartierul Berceni din Capitala. Bogdan Mara a asigurat ca problemele financiare de la Astra Giurgiu s-au rezolvat si spera ca antrenorul Eugen Neagoe sa califice echipa in play-off-ul Ligii 1. Bogdan Mara, despre promisiunile lui Ioan Niculae la Astra Giurgiu Acesta a vorbit si despre posturile pe care Astra isi doreste sa le acopere pana la reluarea campionatului, dar si despre promisiunile patronului. "O sa mai vina jucatori, pe mai multe pozitii. Normal ca avem nevoie de un fundas stanga, dupa plecarea lui Risto (n.r. Radunovic, la FCSB). Avem nevoie de un atacant, de un mijlocas, mai multe pozitii pe care le gandim impreuna cu Eugen si Dani. Zi de zi stam sa facem alegerile cele mai bune. Speram sa ne intarim si sa lupta pentru un loc de play-off, de ce nu? Eu cred ca orice este posibil, cu multa munca si seriozitate. Ne-a facut promisiuni foarte bune domnul Niculae, ne bucuram ca e alaturi de echipa. Dansul a venit si in vestiar alaturi de baieti. Le-a promis baietilor niste lucruri frumoase, care suntem convinsi ca se vor realiza in viitorul apropiat. Ne bucuram ca va fi din nou mult mai aproape de noi, din ce ne-a spus dansul, atat la meciuri, cat si la antrenamente si din punct de vedere financiar. Ne-a dat asigurari ca toate problemele s-au rezolvat", a spus Bogdan Mara, la reunirea lotului Astrei Giurgiu. Inainte de reluarea campionatului, Astra Giurgiu ocupa locul 10 in clasamentul Ligii 1, cu 16 puncte acumulate in cele 15 meciuri disputate. Transferul lui Constantin Budescu la FCSB nu se mai face! Eugen Neagoe anunta: "N-a primit nicio oferta concreta!"

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare