Liga 1

thumbs

BREAKING NEWS | CFR Cluj da lovitura pe piata transferurilor: Diego Fabbrini s-a inteles cu formatia din Gruia | EXCLUSIV

13.01.2021, 15:18 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

CFR Cluj incepe sa mute pe piata transferurilor si primul jucator acontat este Diego Fabbrini. Mijlocasul ofensiv al lui Dinamo a ajuns la un acord de principiu cu CFR Cluj, fiind dorit insistent de catre Edward Iordanescu. Mutarea italianului in Gruia este o chestiune de zile, totul depinzand de momentul in care fotbalistul se va elibera de Dinamo. Fabbrini si-a depus memoriu, pe fondul restantelor salariale de la Dinamo. ProSport a anuntat in exclusivitate, inca din ultima zi din 2020, ca Diego Fabbrini si-a depus memoriu pentru a putea semna cu CFR Cluj, fiind principalul club interesat de serviciile sale. Si Astra Giurgiu a fost pe urmele mijlocasului ofensiv, insa instabilitatea economica cu care s-au confruntat mai tot timpul giurgiuvenii a reprezentat un impediment in a-l convinge pe jucator. Diego Fabbrini nu are cu cine sa-si negocieze plecarea. Italianul de la Dinamo s-a inteles cu CFR Cluj Se pare ca jucatorul italian incearca sa ajunga la un consens cu conducatorii lui Dinamo, doar ca acestia n-au mai mers la club si sunt de negasit, in ultimele zile. Conform presedintelui AFAN, Emilian Hulubei, jucatorii straini pot sa plece prin simpla notificare a FIFA, ceea ce se intampla si in cazul lui Fabbrini. "Si-au depus notificare de 15 zile, au trecut 15 zile si clubul nu si-a indeplinit obligatiile de a plati. Ei in orice moment pot trimite a doua notificare, prin care sa-si denunte unilateral contractul, sa depuna memoriu la FIFA si sa paraseasca clubul", a spus Emilian Hulubei pentru ProX. CFR Cluj isi acopera postul cu probleme prin venirea lui Fabbrini Prin acontarea lui Fabbrini, CFR rezolva una dintre problemele avute dupa plecarea lui Culio. De atunci, clujenii nu au mai beneficiat de un mijlocas onfensiv care sa aiba calitatea de coordonator de joc. Dan Petrescu a incercat sa caute si el solutii pentru acest post, dar tentativele cu Alex Ionita si Nistor au esuat. De la venirea lui Edward Iordanescu, Ciprian Deac a aparut in postura de mijlocas central, cu veleitati ofensive. Valeriu Iftime a incercat sa-l readuca pe Diego Fabbrini la FC Botosani: "Daca as putea si maine l-as transfera la noi" | EXCLUSIV Fabbrini a ajuns in Romania la FC Botosani, iar Dinamo l-a luat dupa o perioada scurta in care a jucat la CSKA Sofia. Italianul a fost titular in ultima parte a anului trecut la Dinamo si a bifat 15 partide si doua goluri pentru echipa din "Stefan cel Mare". Palermo, Watford, Udinese si Middlesbrough sunt echipele cele mai importante din cariera jucatorului de 30 de ani.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare