Stranieri

thumbs

AC Milan si Leipzig stiu de ce trag de Ianis Hagi! Romanul este cel mai periculos jucator din campionatul Scotiei

13.01.2021, 22:19 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ianis Hagi a avut evolutii excelente in ultima perioada la Rangers, chiar daca nu este un titular indiscutabil in echipa antrenata de Steven Gerrard. Internationalul roman este urmarit de AC Milan, Leipzig, Sevilla si de alte echipe din Europa, dupa ce a devenit cel mai periculos jucator de atac din campionatul Scotiei. Conform Modern Fitba, un site de statistica si analiza avansata pentru fotbalul scotian, Ianis Hagi este pe primul loc in Scotia in clasamentul jucatorilor care creeaza cele mai multe actiuni periculoase. Mijlocasul are sansa sa demonstreze de ce este stare si in primavara Europa League: Rangers se pregateste de dubla cu Antwerp, dupa ce a trecut fara probleme de faza grupelor. PSG ar fi pus si ea ochii pe jucatorul lui Rangers, dupa cum a scris recent "Inside Mercato", insa este greu de crezut ca Ianis se poate impune acum intr-o echipa atat de mare, unde Neymar si Mbappe sunt de neoprit. Ianis Hagi, cel mai periculos jucator din campionatul Scotiei. Cifrele starului lui Rangers Din analiza facuta de Modern Fitba, rezulta ca Ianis Hagi este cel mai periculos jucator pentru apararile din Scotia, iar jucatorul nostru a avut cu siguranta o contributie importanta la rezultatele lui Rangers. Echipa lui Steven Gerrard nu mai poate rata titlul, in mod normal, mai ales dupa ce rivala Celtic a fost lovita de COVID-19. Fiul lui Gica Hagi ii depaseste in acest top inedit chiar si pe Kent si Aribo, colegii lui de la Rangers. Analiza celor de la Modern Fitba a luat in calcul situatiile periculoase ("Open play Expected Assists vs. Non-penalty Expected Goals"), iar Ianis conduce acest clasament cu un coeficient de 0,30, dupa cum scrie site-ul Viitorului. In acest top facut de scotieni au fost luati in considerare cei mai buni 20 de jucatori din campionatul scotian, care au evoluat cel putin 1000 de minute in acest sezon. "Felicitari, Ianis, si cat mai multe realizari in continuare", scrie site-ul Viitorului, care a scos in evidenta aceasta statistica inedita.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare