Liga 1

thumbs

Ricardo Grigore, spre CFR Cluj? Cum ar putea ajunge sa fie din nou coechipier cu Denis Ciobotariu

14.01.2021, 12:42 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ricardo Grigore, fundasul in varsta de 21 de ani al lui Dinamo, ar putea ajunge la CFR Cluj pentru doar 150.000 de euro. Tranzactia ar putea fi realizata dupa modelul Denis Ciobotariu. Conducatorii lui Dinamo sunt disperati sa gaseasca bani pentru a acoperi gaurile financiare din club. Pentru a putea juca in continuare, fottbalistii din Soseaua Stefan cel Mare isi cer drepturile financiare. Clubul Dinamo a fost preluat, in aceasta vara, de un grup de investitori spanioli. Desi se astepta ca acesta sa-i aduca "stralucirea" de altadata formatiei din "Stefan cel Mare", echipa a ramas cu aceleasi probleme financiare din trecut. Si au aparut altele chiar mai grave decat in era "Negoita". Ricardo Grigore, spre CFR Cluj? Cum ar putea ajunge sa fie din nou coechipier cu Denis Ciobotariu International de tineret, cel poreclit Rici, eligibil U21, a acuzat probleme la aductori si n-a jucat in partida Hermannstadt - Dinamo 0-2, iar jucatorul nu vrea sa riste o accidentare de durata. Si in privinta lui, CFR Cluj va negocia, afirma sursele Gsp, iar Grigore s-ar putea revedea cu Ciobotariu. In primavara 2020, suporterii DDB au reusit sa blocheze un eventual transfer in Anglia al lui Rici, Ionut Negoita isi daduse acordul ca el sa plece pentru 400.000 de euro. Grigore a bifat 11 meciuri in turul de campionat pentru ros-albi. "Ne este greu, dar cum am facut-o si pana acum, speram sa o facem in continuare. E greu sa te concrntrezi cand sunt atatea probleme. Vom incerca sa uitam de ele, dar cu siguranta ca ne va fi foarte greu. In momentul de fata, Jerry este omul potrivit la locul potrivit si ne intelege foarte bine. Pregatirea decurge foarte bine, nu exista conflicte. Jerry tine foarte bine situatia. Orice decizie vom lua, va fi langa noi, ne-a si spus, ne va sustine. Eu nu prea mai ies sa ma intalnesc cu nimeni, pentru ca m-am saturat sa mai dau explicatii. Toata lumea pune aceleasi intrebari si este o situatie jenanta si prefer sa evit", a declarat Ricardo Grigore in urma cu cateva zile.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare