Liga 1

thumbs

CFR Cluj, reactie dupa ce Gigi Becali a ras de echipele care n-au plecat in Turcia. "Asta nu inseamna ca suntem prosti!"

14.01.2021, 14:43 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Gigi Becali a ras de echipele din Liga 1 care au evitat sa plece in Turcia pentru a efectua un stagiu de pregatire, iar CFR Cluj a reactionat. Mai multe echipe din Liga 1 si-au dorit sa plece in Turcia pentru a efectua un stagiu de pregatire, dar teama ca fotbalistii vor intra in carantina la intoarcerea in Romania i-a facut pe oficiali sa renunte la aceasta idee. Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu FCSB, iar Gigi Becali a declarat ca celelalte echipe din Liga 1 "nu au inteligenta" necesara pentru a "fenta" carantinarea, lucru care i-a facut pe oficialii lui CFR Cluj sa reactioneze. CFR Cluj, raspuns dupa acuzele lui Gigi Becali "Noi am respectat legea, ne-am antrenat in noroi, am mutat antrenamente in sala. Asta nu inseamna ca suntem prosti, c-am vazut ca domnul Gigi Becali a zis asta despre cei care n-au plecat in cantonament", a declarat Marius Bilasco, oficialul celor de la CFR Cluj, la Pro X. CFR Cluj a pierdut 15.000 de euro dupa o discutie cu DSP Marius Bilasco a dezvaluit ca si CFR Cluj trebuia sa plece intr-un stagiu de pregatire in strainatate si ca oficialii campioanei Romaniei au pierdut 15.000 de euro dupa ce DSP i-a anuntat ca vor intra in carantina la intoarcerea in Romania. "Noi am dat avans pentru un cantonament in Turcia, am dat vreo 15.000 de euro, bani pe care i-am pierdut. Nu ne-am mai dus pentru ca am vorbit cu cei de la DSP si ne-au spus ca vom intra in carantina la intoarcerea in Romania. Apoi ne-am orientat spre Spania, tara care nu era in zona galbena in decembrie, dar acum este. Din nou, dupa discutii cu DSP, am fost sfatuiti sa luam in calcul ca situatia se poate schimba de la o zi la alta si sa intri in carantina", a declarat Marius Bilasco. FCSB a fentat carantinarea FCSB este singura echipa din Liga 1 care a plecat sa efectueze un stagiu de pregatire in Turcia, chiar daca acesta tara se afla pe lista galbena. Ros-albastrii revin in Romania in cursul zilei de joi, in jurul orei 15.00, dar elevii lui Toni Petrea nu vor sta in carantina.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare