Liga 1

thumbs

Stilul defensiv al lui Dan Petrescu devine istorie pentru CFR Cluj! Edi Iordanescu vrea o echipa ofensiva: "Joc mai elaborat si mai multa creativitate"

14.01.2021, 15:28 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Stilul de joc bazat pe o defensiva aproape totala si o constructie nu foarte elaborata si axata pe mingi lungi trimise catre atacant i-a adus mereu critici lui Dan Petrescu, atat din partea suporterilor CFR, cat si din partea adversarilor, cu toate ca antrenorul a cucerit 3 titluri cu aceasta teorie. Fanii clujenilor care nu apreciau deloc stilul Dan Petrescu primesc vesti bune. Edward Iordanescu anunta schimbarea strategiei de joc la CFR. Noul antrenor vrea o echipa mult mai ofensiva, cu o mai buna posesie si atacuri mult mai elaborate. Asta si-a propus sa schimbe in pauza de iarna. Edi Iordanescu vrea un stil de joc ofensiv la CFR Cluj: "Imi doresc sa avem intensitate, sa punem energie in ceea ce facem" Edi Iordanescu a dezvaluit ca vrea sa schimbe din temelii jocul formatiei din Gruia. "Mai ofensiv, mai agresiv, oriunde se poate interveni vom interveni. Imi doresc sa avem intensitate de joc, spirit de joc, sa fim determinanti in ceea ce facem, sa punem energie multa in ceea ce facem, dar in acelasi timp trebuie sa dam si un impuls ofensiv jocului si sa incercam sa avem mai multa creativitate in joc. Un joc ofensiv un pic mai elaborat. Insa fara modificari mari, pentru ca lotul este construit intr-o anumita idee, filosofie, lucrurile au mers bine si nici nu vreau sa schimbam de dragul de a schimba", a spus Edward Iordanescu. CFR Cluj da lovitura pe piata transferurilor: Diego Fabbrini s-a inteles cu formatia din Gruia | EXCLUSIV Lui CFR Cluj ii lipsesc mijlocasii ofensivi CFR nu a excelent niciodata la capitolul ofensiva, in ultimii ani si sufera si in acest sezon. 18 goluri au marcat clujenii in 15 etape, fiind 10 echipe in Liga 1 cu atacuri mai bune decat ale campioanei. Aceasta este si motivul pentru care Iordanescu jr. l-a cerut pe Fabbrini, mijlocasul care s-a inteles deja cu CFR, asa cum ProSport a anuntat in exclusivitate. Este genul de fotbalist de care noul antrenor are nevoie pentru a schimba stilul de joc la echipa din Ardeal. "Mi-as dori unul-doi jucatori, probabil un jucator de profil ofensiv ar fi ceea ce ne-ar trebui cel mai tare. Un mijlocas de creatie care sa ne ajute un pic la ceea ce inseamna forta noastra de joc ofensiva. Suntem in cautari si mi-as dori sa se rezolve cat mai repede. In linii mari, mizez foarte mult pe lotul de jucatori pe care il am", a spus Iordanescu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare