Liga 1

thumbs

Jean Vladoiu se ia de piept cu impresarii din fotbalul romanesc. "Cum sa-mi ceara 500.000 de euro?". Ce plan are cu FC Arges

19.01.2021, 17:18 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Jean Vladoiu s-a intors dupa 10 ani la FC Arges. Este presedinte la echipa din Pitesti, unde a jucat de trei ori. Fostul international a acordat un interviu in care a vorbit despre planurile sale cu echipa aflata pe penultimul loc in prima liga. Jean Vladoiu si-a asumat o misiune foarte grea. A acceptat functia de presedinte la FC Arges, o formatie care se zbate in zona retrogradarii. Fostul jucator si antrenor al echipei pitestene este constient ca va fi foarte dificil ca FC Arges sa ramana in prima liga. "Asta ma intreba si Belo (n.r. Miodrag Belodedici). Mi-am cumparat stres. Ma simt asa, dator as spune, fata de clubul si orasul unde am crescut. Am zis ca, in momentul asta greu, e bine sa vin aici si impreuna cu cei implicati sa incercam sa salvam echipa. Suntem toti pitesteni, am mare incredere in toti de la club. Nu-mi pare rau, lucrurile se misca bine", a declarat Jean Vladoiu in gsp. Jean Vladoiu, in razboi cu impresarii din fotbalul romanesc Fostul international ii doreste foarte tare un nou stadion la Pitesti. Proiectul exista, dar lucrurile s-au impotmolit la pista de atletism. Jean Vladoiu spune ca echipa pe care o conduce nu-si permite salarii foarte mari, dar banii se dau la timp. Nu vrea sa aduca multi jucatori si este suparat ca preturile din fotbalul romanesc sunt foarte mari. Iar impresarii fac toate eforturile sa se ajunga la sume uriase. "Am intampinat probleme de genul asta, unii chiar s-au suparat pe mine. Dau un exemplu: aduc un jucator tanar din Liga a 2-a, care a explodat acolo. Ii ofer sansa de a juca in Liga 1, iar atunci intervine impresarul si imi zice ca are ceva mai bun pentru respectivul jucator. Pai daca era asa, copilul nu trebuia sa fie deja in pregatire? Insa baiatul era acasa, statea. O sa stea 5-6 luni, poate chiar fara sa joace, asta pentru ca impresarul cere sume fabuloase. Cum sa-mi ceara 500.000 de euro? Am lesinat, mi-a cazut pixul din mana cand am auzit. E o mare problema cand un copil semneaza cu un asemenea impresar", a declarat Jean Vladoiu. FC Arges a negociat in aceasta iarna imprumuturile lui Aristidis Soiledis si Alexandru Tudorie. Jucatorii au refuzat sa joace pentru echipa din Trivale.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare