Liga 1

thumbs

Paradoxurile oltenilor! Papura detine seriile negative ale Craiovei, dar Mihai Rotaru l-a preferat lui Bergodi, antrenorul cu recordurile

19.01.2021, 20:27 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Mihai Rotaru a decis sa mearga pe mana lui Cornel Papura, in detrimentul lui Cristiano Bergodi, desi statistica, la fel ca parerile fanilor, este net de partea italianului si in defavoarea actualului tehnician. Daca italianul Cristiano Bergodi detine recordul de victorii consecutive ale Universitatii Craiova, Cornel Papura este la polul opus, cu cele mai lungi serii fara succes la carma formatiei din Banie. Italianul Bergodi a inregistrat doua serii impresionante, una de 7 succese, cu care a inceput acest campionat, si alta, de 6 victorii la rand, cu care si-a inceput mandatul in Banie, in play-off-ul trecut. In schimb, actualul tehnician, Cornel Papura, si-a trecut in cont cele mai modeste momente ale echipei din ultimii ani. Universitatea Craiova parcurge o perioada slaba, cu 4 meciuri la rand fara victorie, inregistrand 3 remize si un esec si numai un gol marcat in aceste partide. Paradoxal, desi rezultatele sunt de partea lui Bergodi, tot italianul este cel aratat cu degetul de insusi finantatorul Mihai Rotaru, care l-a facut responsabil pentru pregatirea fizica precara a echipei. Papura si Mangia, precedentele serii negative Ultima data cand s-a intamplat ca oltenii sa treaca printr-un astfel de moment neprielnic a fost in primul mandat al lui Cornel Papura, in vara lui 2019, cand au fost nu mai putin de 5 meciuri fara succes: dubla cu AEK Atena din Europa League (0-2, 1-1), esecurile din campionat cu Sepsi (0-1) si Hermannstadt (1-2) si remiza cu FC Botosani (1-1). Precedenta serie negativa a oltenilor se inregistrase sub comanda lui Devis Mangia si a dus la despartirea de antrenorul italian, in aprilie 2019: 2-3 cu FCSB, 0-0 cu CFR Cluj si un dublu 1-2 cu Viitorul, in campionat si in turul semifinalelor Cupei Romaniei. Nicusor Bancu: "Trebuie sa lucram mai mult, sa facem cumva sa iesim din aceasta pasa. Si terenurile sun foarte proaste, mai ales ca e foarte frig afara, dar suntem profesionisti si trebuie sa ne adaptam. Ne gandim la victorie mereu, dar nu intotdeauna ne iese socoteala de acasa" Marius Constantin: "Trebuie sa facem ceva sa reusim sa castigam, fiindca ne distantam de primul loc si ne va fi foarte greu sa recuperam punctele pierdute. Nu sunt rezultatele pe care ni le dorim, speram sa vina unele pozitive in curand"

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare