Liga 1

thumbs

Damjan Djokovic l-a ales pe Marius Sumudica! Jucatorul de la CFR Cluj a plecat in Turcia! Primele imagini si declaratii: "Nu cred ca se supara Dan Petrescu"

22.01.2021, 08:53 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Damjan Djokovic, mijlocasul central in varsta de 30 de ani al lui CFR Cluj, a plecat vineri dimineata catre Turcia, unde va semna cu noua echipa a lui Marius Sumudica, Rizespor. Desi a avut oferta si din partea lui Kayserispor, echipa antrenata acum de catre Dan Petrescu, Damjan Djokovic si CFR Cluj au decis ca cea mai buna varianta pentru jucator este sa plece la Rizespor. Desi Marius Sumudica a anuntat ca va pleca vineri, antrenorul roman si-a mai luat un ragaz de cateva zile, avand in vedere si problemele izbucnite la Rizespor din cauza COVID-19. Damjan Djokovic a plecat in Turcia, la echipa lui Marius Sumudica La plecarea de pe Aeroportul "Henri Coanda", Damjan Djokovic a oferit primele declaratii cu privire la transferul sau in Turcia si a dezvaluit ca decizia de a merge la Rizespor nu i-a apartinut in totalitate lui. Totusi, acesta este convins ca Dan Petrescu nu se va supara pe el ca nu a ales Kayserispor. "In primul rand, sunt trei parti care aleg. Din ce am inteles, cea mai buna oferta pentru CFR Cluj a fost cea de la clubul la care e Marius Sumudica. Cel mai important e ca toata lumea sa fie de acord si fericita. Daca semnez, asa o sa fie. Bineinteles ca intr-o tara noua e important ca antrenorul sa te cunoasca si am avut noroc ca am avut de ales intre doua echipe la care sunt doi antrenori care ma cunosc bine si care m-au vrut, deci a fost un lux. Nu cred ca se supara Dan Petrescu, el stie cum merge in fotbal. Am lucrat bine cu domnul Dan Petrescu in ultimii trei ani si jumatate, dar acum incepe o aventura noua pentru mine. La CFR, mi-am gasit o casa, m-am gasit foarte bine la Cluj, in Romania. O sa ma intorc cu siguranta. Ma bucur pentru tot ceea ce am facut cu colegii mei si pot sa plec cu capul sus. Bineinteles ca le-am spus sa imi pastreze o medalie de campion. Tin cu echipa si sper sa repete performanta", a spus Damjan Djokovic, la plecarea in Turcia. Damjan Djokovic il asteapta pe Billel Omrani in Turcia! Intrebat de cine o sa ii fie cel mai dor de la CFR Cluj, Damjan Djokovic s-a referit fara ezitare la Billel Omrani, pe care il asteapta alaturi de el, in Turcia. "O sa imi fie dor de toti din staff. Cel mai mare clovn din vestiar a fost Omrani si chiar o sa imi fie dor de el! Eu sper pentru el in primul rand sa revina, e un baiat bun, si daca poate sa vina in Turcia, de ce nu?", a spus Damjan Djokovic. 4 trofee a cucerit Damjan Djokovic alaturi de CFR Cluj: trei titluri de campion si o Supercupa a Romaniei. 1.6 milioane de euro este cota de piata a lui Damjan Djokovic, potrivit Transfermarkt.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare