Stranieri

thumbs

Ce veste pentru Ciprian Tatarusanu! Manchester United vrea sa dea lovitura verii cu transferul lui Gianluigi Donnarumma, de la AC Milan

23.02.2021, 09:10 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Manchester United este gata sa isi blindeze poarta si incearca transferul lui Gianluigi Donnarumma, de la AC Milan. Ole Gunnar Solskjaer vrea sa scape de unul dintre portarii sai, David de Gea sau Dean Henderson, la finalul acestui sezon, pentru a-l aduce pe Old Trafford pe starul Milanului. Titularului din poarta "diavolului" ii expira contractul cu gruparea de pe San Siro in aceasta vara. Manchester United ia in calcul aducerea starului Gianluigi Donnarumma de la AC Milan in aceasta vara! Ciprian Tatarusanu ar putea deveni titular Cel mai probabil scenariu este transferul sau imprumutul lui Dean Henderson, la finalul acestui sezon, din cauza nemultumirii acestuia legata de postura sa de rezerva a lui David de Gea. Conform celor de la Fichajes, sefii lui Manchester United iau serios in calcul aducerea lui Gianluigi Donnarumma, de la AC Milan, in vara. Portarul de 21 de ani isi incheie contractul pe San Siro la finalul acestui sezon. Cu toate acestea, Manchester United va avea parte de o concurenta serioasa pentru semnatura internationalului italian. Cei de la AC Milan au deschis deja negocierile pentru un nou contract al goalkeeperului cu echipa lui Stefano Pioli, iar PSG incearca si ea sa il convinga cu proiectul de la Paris. Directorul sportiv al Milanului, Frederic Massara, a declarat recent pentru cei de la DAZN: "Suntem increzatori ca vom ajunge la un acord cu Donnarumma si Calhanoglu pentru extinderea contractelor lor in saptamanile care urmeaza". Managerul lui United, Ole Gunnar Solskjaer, va trebui sa ia o decizie definitiva in vara cu privire la postul de titular in poarta gruparii de pe Old Trafford, care plateste o avere pentru salariile lui David de Gea si Dean Henderson, in conditiile financiare actuale dificile cauzate de pandemia globala de coronavirus. Este posibila chiar despartirea de ambii goalkeeperi din lotul lui Manchester.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare