Liga 1

thumbs

Justin Stefan da de pamant cu Razvan Burleanu, dupa atacul la adresa LPF: "Aceasta afirmatie o consider ridicola! Tine de un interes electoral!"

26.02.2021, 12:51 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

"Razboiul" dintre FRF si LPF pare sa nu mai ia sfarsit. Justin Stefan, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut un comentariu dur la adresa lui Razvan Burleanu, dupa declaratiile facute ieri. Disputa dintre cele doua foruri are la baza implementarea sistemului de arbitraj video, in Liga 1. Atat cei de la LPF, cat si cei de la FRF, se acuza reciproc de interese ascunse, in privinta aducerii VAR-ului in Romania. Justin Stefan da de pamant cu Razvan Burleanu, dupa atacul la adresa LPF Seful LPF i-a raspuns lui Razvan Burleanu, dupa ce acesta a declarat ca LPF incearca sa controleze arbitrajul din Romania pentru a favoriza anumite echipe. Justin Stefan il acuza pe presedintele FRF ca ar avea un interes electoral, acesta fiind motivul pentru care nu se implementeaza VAR-ul in fotbalul romanesc. "Am vazut declaratiile domnului Burleanu de ieri. Aceasta afirmatie o consisder ridicola, pentru ca in Romania, arbitrii sunt recrutati si formati de FRF. Mai mult decat atat, dupa implementarea VAR in Romania, arbitrii VAR vor fi delegati de FRF. Cu alte cuvinte, ma intreb si eu oare cum am putea controla anumite decizii atata timp cat nu noi numim arbitrii. Pana la urma, declaratiile de ieri vin din partea conducatorului suprem al fotbalului romanesc, sa imi scuzati ironia. Pai, daca esti conducator si vezi ca exista o disputa, pui mana pe telefon, il suni pe Gino Iorgulescu, suni la LPF, si ii inviti pe cei de acolo sa discutati pana se rezolva problema", a declarat Justin Stefan, la PRO X. Justin Stefan: "Acest blocaj tine de un interes electoral!" Stiti cand se alege Papa, stau cardinalii pana il aleg. Asa trebuie sa fie. Exemplul poate e fortat, dar explica ce trebuie sa se intample. Te intalnesti cu cei de la Federeatie si stai acolo pana rezolvi problema. Eu cred ca acest blocaj tine de un interes electoral, la anul vor fi alegeri la FRF si la LPF si cred ca in acest moment, din pacate, pe seama VAR-ului, asistam la o lupta care are iz electoral. Ii transmit o invitatie publica domnului Burleanu sa ne intalnim toti din conducerea FRF si LPF, sa stam de vorba, sa luam legile si regulamentele. Sa vedem ce trebuie sa faca, inca o data, fiecare, desi noi stim ce ar trebui sa faca fiecare, si sa ajungem la o decizie finala. Tocmai pentru a fi pregatit de un refuz al domnului Burleanu de a ne intalni, noi am apelat la FIFA si am solicitat sa faca o mediere pentru a spune ei ce trebuie sa faca LPF si FRF. Eu cred ca astea nu sunt intelese", a mai spus Justin Stefan.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare