Liga 1

thumbs

Suporterii lui Dinamo fac orice sa il intoarca din drum pe Aleksandr Mitrovic! Anuntul DDB: "Nimeni din club nu a avut grija sa nu-l pierdem gratis!"

17.04.2021, 09:55 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Aleksandr Mitrovic, portarul in varsta de 17 ani, a ramas liber de contract dupa ce a castigat litigiul cu Dinamo ca urmare a restantelor salariale. Tanarul portar avea un salariu de 1.000 de lei la Dinamo, pana cand Emil Ursu, fostul antrenor al echipei secunde, l-a ajutat in acest sens si salariul i-a fost dublat. Totusi, jucatorul nu primea nici acei bani, motiv pentru care a depus memoriu si a devenit liber de contract. Mai mult decat atat, Aleksandr Mitrovic a dezvaluit ca i-au fost puse piedici chiar si la echipa a doua a lui Dinamo. DDB vrea sa il intoarca din drum pe Aleksandr Mitrovic Reprezentantii DDB din Italia au lansat un comunicat prin care se ofera sa suporte o parte din salariul lui Aleksandr Mitrovic numai ca acesta sa revina la Dinamo. "HAIDETI SA NE IMPLICAM PENTRU CA SASHA MITROVIC SA RAMANA LA DINAMO! Facem un apel catre fratii din celelalte grupuri DDB sa se alature acestui demers! Dinamo tocmai l-a pierdut pe portarul de 17 ani Aleksandr Mitrovic, cel care a aparat in Meciul Salvarii cu Dinamo Kiev. Pustiul este crescut de Dinamo si este fiul lui Slavisa Mitrovic, fost atacant la FC National. Nu are un salariu foarte mare, dar de mai multe luni nu a mai fost platit. Asa ca jucatorul si-a depus memoriu, a instiintat clubul, dar nimeni din club nu a avut grija sa nu-l pierdem gratis pe acest jucator de mare perspectiva. Toti antrenorii pe care i-a avut au numai cuvinte de lauda la adresa lui. Are 1.91 m, este inca in crestere si este foarte talentant. E un copil cu mentalitate de fotbalist si de CAINE. Este dorit de FCSB si de Voluntari, dar copilul a declarat ca nu va juca niciodata la clubul de pe centura, pentru ca e dinamovist. HAIDETI SA FACEM CEVA pentru a-l convinge pe Mitro sa se intoarca la Dinamo. Credem ca daca i se va oferi un nou contract, sunt sanse sa-l aducem inapoi. Pana acum au raspuns la acest apel cainii din DDB Constanta, DDB Bucuresti, DDB Arad, DDB Spania si DDB Italia. Intentia noastra este sa suportam o parte din salariul lunar al jucatorului. Suntem convinsi ca si alte grupari DDB se vor alatura acestui demers si vom reusi sa aducem jucatorul inapoi!", se arata pe pagina de Facebook DDB Italia. Aleksandr Mitrovic a dezvaluit cum l-a pierdut Dinamo: "Cred ca meritam si eu mai mult de 2.000 de lei!". Reactie dura la adresa conducerii + De ce nu va accepta oferta de la FCSB

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare