Liga 1

thumbs

Dumitru Dragomir, anuntul momentului in scandalul CSA Steaua-FCSB: "Vor sa ii transmita lui Gigi Becali sa joace in Ghencea". Avertisment pentru Armata: "Vor avea soarta lui Dinamo!" | EXCLUSIV

17.04.2021, 11:03 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit anuntul momentului cu privire la scandalul dintre CSA Steaua si FCSB. Acesta sustine ca echipa lui Gigi Becali ar putea juca pe noua arena din Ghencea. Este bine cunoscut deja faptul ca suporterii lui FCSB isi doresc sa revina in Ghencea si echipa antrenata de catre Toni Petrea sa evolueze pe Stadionul Steaua, insa Peluza Sud a Stelei nu va accepta ca Armata sa cedeze si sa permita "rivalilor" sa paseasca pe noua "bijuterie". Dumitru Dragomir a explicat insa ca Armata se va simti obligata sa produca venituri prin intermediul noului stadion, ceea ce ar insemna sa faca un compromis si sa ii permita lui Gigi Becali sa isi aduca echipa in Ghencea. Dumitru Dragomir, anuntul momentului in scandalul CSA Steaua - FCSB De asemenea, fostul sef al LPF a tras un semnal de alarma cu privire la o posibila decadere a Stelei in cazul ratarii promovarii in Liga 2, facand astfel o comparatie cu situatia de la Dinamo. "CSA Steaua isi joaca viitorul in urmatoarele doua luni. Daca nu vor promova in Liga 2, cei de acolo vor avea soarta lui Dinamo de azi. Vor ajunge sa faca cheta din piata in piata, dar nu vor scoate bani nici de benzina. Vor veni vremuri grele in Romania si nu o sa mai gasiti nebuni ca Gigi Becali sa bage bani in fotbal. Am auzit sigur ca Armata va inchide robinetul, iar cu intretinerea noului stadion o sa fie jale. Nimeni nu va da din bugetul Statului un milion de euro pentru intretinerea acestui stadion. Cei de la Armata nu sunt nebuni sa faca asa ceva si nu vor face. Pai, nu sunt bani de pensii din bugetul Statului si credeti ca se vor gasi bani pentru intretinerea stadionului? Sa nu se gandeasca ca le va da Piturca bani ca sa ii ajute ca nu le da niciun euro. Am auzit ca vor sa ii transmita semnale lui Gigi sa vina sa joace in Ghencea, iar Gigi stie si el asta. Stadionul ala trebuie intetinut dupa ce o sa fie preluat de la CNI, iar CSA Steaua nu are banii astia, un milion de euro pe an. De unde sa ii aiba? Trebuie sa gasesti patru-cinci echipe ca sa iti joace acolo ca sa iti scoti si tu din bani, dar vreau sa imi spuneti si mie care sunt alea cinci echipe care sa iti dea 25-30.000 pe luna sau pe meci?", a spus Dumitru Dragomir, in exclusivitate pentru ProSport.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare