Liga 1

thumbs

Edi Iordanescu, despre un aranjament la FC Botosani - FCSB: "Stiu ca de-a lungul timpului au fost multe speculatii". De ce se teme antrenorul

17.04.2021, 13:30 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Cursa in linie dreapta pentru titlu incepe duminica, cand CFR joaca acasa cu Academica Clinceni si FCSB intalneste Botosani. Despre ultima partida s-a speculat mereu, in sensul ca moldovenii nu si-ar da silinta foarte tare in partidele cu echipa la care au vandut cei mai multi jucatori in ultimii ani. Iar aceste semne de intrebare s-au nascut din rezultatele directe. La Bucuresti, FC Botosani a castigat un singur meci din 9 partide jucate, iar la Botosani, FCSB a castigat 9 partide din 10. Edi Iordanescu nu crede insa intr-o conspiratie, la fel si Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor. "Stiu ca de-a lungul timpului au fost multe speculatii, probabil ca si rezultatele directe au alimentat aceste speculatii, in sensul in care FCSB a reusit o serie aproape fara greseala, dar eu cred foarte tare in integritatea celor doua echipe, a jucatorilor, a antrenorilor, conducerilor si nu cred ca se poate pune problema in sensul asta. Imi doresc ca Botosani sa faca o figura frumoasa", a spus Iordanescu jr. "Cu o noapte pierduta este foarte greu sa fi la parametri maximi" Antrenorul se asteapta sa vina reculul dupa castigarea Supercupei. Daca FCSB a menajat cativa jucatori, CFR a castigat trofeul cu pretul de a nu scuti pe nimeni de la efort. Vinicius, Omrani, Perreira, Itu si Luis Aurelio sunt absentii campioanei. "La capitolul fizic vom avea de suferit. Daca in trecut am apelat la acest sistem de rotatie, de data aceasta nu prea sunt solutii. Chiar daca mi-as dori sa schimbam mai multi jucatori, sa aducem energie si prospetime, sa aducem concentrare in jocul nostru, nu sunt foarte multe solutii. Trebuie sa apelam la ce avem, trebuie sa incercam sa recuperam jucatorii si sa abordam intr-o maniera foarte eficienta acest joc. A fost un consum mare fizic, emotional si cu o noapte pierduta este foarte greu sa fi la parametri maximi", a spus Edi Iordanescu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare