Liga 1

thumbs

Gigi Becali, ca in zilele bune! Dumitru Dragomir, despre gestul facut de patronul FCSB-ului: "Am fost la el la palat si am vazut cu ochii mei!"

17.04.2021, 17:23 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre averea pe care o detine Gigi Becali, dar si despre un gest uimitor pe care l-a facut acesta. Gigi Becali este unul dintre cei mai bogati romani, cu o avere estimata la 400-450 de milioane de euro. Acesta a devenit patronul echipei Steaua, actuala FCSB, in anul 2003. Dumitru Dragomir, despre gestul facut de Gigi Becali Fostul sef LPF sustine ca, recent, a fost la palatul lui Gigi Becali si a vazut cum patronul FCSB-ului ii ajuta pe oamenii nevoiasi. Ba mai mult, acesta spune ca latifundiarul din Pipera i-ar fi oferit 2.000 de euro unui preot. "Gigi Becali, asta, este un tip foarte destept, domne, care a reusit pe toate planurile. Retineti ce va spun, stiu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat si am vazut cu ochii mei cum ajuta lumea. Era coada la el la intrare. Eu am vazut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun. Gigi Becali are bani multi, domne. Pai... are un miliard. Un miliard de euro, retineti ce va spun. Nu vorbesc prostii", a declarat Dumitru Dragomir, la PRO X. Gigi Becali "a sabotat" meciul din Supercupa Romaniei pentru a se razbuna pe FRF Omul de afaceri sustine ca nu i se pare normal faptul ca oficialii FRF se comporta ca niste "stapani", astfel ca i-ar fi transmis antrenorului Toni Petrea sa trateze meciul, contra celor de la CFR Cluj, din Supercupa Romaniei, precum o partida amicala. Ardelenii au reusit sa se impuna cu scorul de 0-0 (4-1 d.p.) si sa castige cea de a patra Supercupa a Romaniei. "Daca dadeau 25.000 de euro pentru echipa care pierde si 75.000 pentru castigatoare si daca ne intrebau pe ce stadion vrem sa jucam.... Au zis "Sclavilor, veniti sa jucati la Ploiesti! Sclavilor, platiti benzina la autocar!" Daca te comporti asa, la fel ma comport si eu! Nu aveam ce sa fac. Ce am zis "Daca ei ne considera sclavi, fac si eu o chestie". I-am spus lui Petrea "Ba Petrea, fa un experiment! Distreaza-te. Folosim meciul asta ca un antrenament, ca sa gasim solutii". Asta a facut. Asta a fost", a declarat Gigi Becali, pentru GSP.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare