Liga 1

thumbs

Misterul din jurul "accidentarii" lui Joseph Akpala! Cutremur la Dinamo: "Nu mai vrea sa joace si abia asteapta sa plece" | EXCLUSIV

17.04.2021, 18:28 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Joseph Akpala abia a ajuns la Dinamo si este hotarat sa plece! Deranjat de comentariile facute dupa debutul in "Stefan cel Mare" atacantul are o problema minora, care nu l-ar impiedica sa joace, dupa cum a aflat ProSport. Desi cei din club sustin ca Akpala s-a accidentat sambata, de fapt nigerianul ar putea sa joace fara probleme, doar ca acesta "se da lovit". Joseph Akpala a prins doar 21 de minute in tricoul lui Dinamo, in esecul cu Clinceni, scor 1-3, iar de atunci, in mod ciudat, n-a mai aparut pe foaia de joc. Joseph Akpala a jucat 21 de minute si vrea sa plece de la Dinamo: "Se da accidentat!" ProSport a aflat ca Joseph Akpala a aflat de modul in care a fost criticat dupa debutul in tricoul lui Dinamo, iar varful este hotarat acum sa se razbune si sa nu riste vreo accidentare. In aceste conditii, nigerianul ar putea sa plece in "Groapa" chiar inainte de finalul sezonului, chiar daca Dinamo are mare nevoie de un om de gol, dupa ce n-a reusit sa marcheze vreun gol in doua meciuri cu Astra (0-1, respectiv 0-0). "Akpala se da accidentat! A fost foarte deranjat de comentariile care s-au facut dupa debutul lui la Dinamo. N-ar mai vrea sa joace pana la finalul sezonului, isi ia banii si este hotarat sa plece in alta parte. Daca staff-ul medical sustine ca e bun de joc, atunci de ce nu intra pe teren? El are ceva minor la glezna si se leaga de acest aspect, insa poate evolua cu aceasta problema", sustin sursele ProSport, din apropierea clubului Dinamo. Joseph Akpala a fost dorit de Crystal Palace si West Ham Daca acum se face de ras la Dinamo, in 2012, pe fondul evolutiilor excelente de la Brugge, Akpala a fost dorit de trei echipe bune din Europa: Werder Bremen, West Ham si Celtic. In cele din urma, varful adus acum de Dinamo a ales sa joace in campionatul Germaniei si a semnat contractul carierei pe 22 august, cu doua zile inainte de a implini varsta de 26 de ani. 9 va fi numarul oficial de joc al lui Joseph Akpala la Dinamo, purtat in acest sezon de Magaye Gueye, suspendat provizoriu de Agentia Nationala Anti-Doping (ANAD).

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare