Liga 1

thumbs

Istvan Kovacs si Ovidiu Hategan, stop de la delegari in Liga 1! Kyros Vassaras i-a trimis sa oficieze in alte campionate

04.05.2021, 12:38 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Istvan Kovacs si Ovidiu Hategan, arbitrii romani desemnati sa conduca meciuri la Euro 2020, au fost opriti de la delegari in campionatul intern si trimisi sa oficieze meciuri in Cipru si in Arabia Saudita. Asta in urma contestatiilor venite de la CFR Cluj si FCSB, motiv pentru care Comisia Centrala a Arbitrilor a fost de acord ca acestia sa conduca meciuri in alte intreceri interne. Cei doi vor primi probabil partide la meciuri de playout, deoarece in playoff-ul Ligii 1 sunt recuzati de primele doua clasate,. Ovidiu Hategan si Istavn Kovacs, stop de la delegari in Liga 1! Kyros Vassaras i-a trimis sa oficieze in alte campionate "Pentru o mai buna pregatire pentru EURO 2020 a celor doua brigazi din Romania, conduse de Ovidiu Hategan si Istvan Kovacs, Comisia Centrala a Arbitrilor a intrat in contact cu mai multe federatii unde este deja implementat sistemul VAR, astfel incat arbitrii nostri sa fie delegati la meciuri importante din campionatele respective. Astfel, marti, 4 mai, Ovidiu Hategan si colegii sai asistenti Radu Ghinguleac - Sebastian Gheorghe vor arbitra partida AEK Larnaca - Omonia Nicosia, in prima liga cipriota. Oaspetii sunt lideri, avand 3 puncte peste Apollon, echipa de pe locul secund si adversarul din urmatoarea etapa, ultima. De asemenea, vineri, 7 mai, Istvan Kovacs va conduce la centru partida Al-Shabab - Al-Hilal, in Arabia Saudita. Acesta va fi ajutat de Vasile Marinescu si Ovidiu Artene. Meciul va pune fata in fata primele doua formatii clasate. Cu 5 etape inainte de final, cele doua formatii se afla la egalitate de puncte, 48", se arata intr-un comunicat CCA aparut pe site-ul FRF. Premiera pentru Romania: doi centrali la un Euro Romania este in fata unei premiere. Tara noastra va avea pentru prima data doi arbitri la un turneu final de mare anvergura. Ovidiu Hategan si Istav Kovacs vor conduce meciuri la Campionatul European 2020, care va fi gazduit si de tara noastra. Pentru Hategan va fi al doilea turneu final european, dupa cel din 2016. Ovidiu Hategan a fost recent implicat intr-un scandal monstru, alaturi de Sebastian Coltescu si Octavian Sovre. Meciul dintre PSG si Istanbul Basaksehir a fost oprit in minutul 14 dupa ce Coltescu l-a identificat pe Pierre Webo ca fiind "ala negru de acolo".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare