Cultura si divertisment

thumbs

Vedete din intreaga lume reactioneaza impotriva coronavirusului. Ce a spus cantareata Dua Lipa

30.03.2020, 12:44 Sursa: Mediafax

Multe celebritati din intreaga lume fac declaratii pentru televiziuni sau pentru fani prin intermediul video-conferintelor, iar Dua Lipa (24 ani) se numara si ea printre vedetele care au aplicat aceasta metoda. Dua Lipa crede ca pandemia de coronavirus i-a invatat pe oameni sa fie mai aproape de ei insisi la un alt nivel.Aceasta a vorbit despre noua modalitate prin care isi transmite spectacolele si despre carantina de acasa.
"Am invatat pe parcurs cum sa fiu mai eficienta. Eu mi-am transmis stream-ul pentru a doua oara pe Instagram. Este diferit, dar este o modalitate distractiva de a ne conecta cu fanii si publicul si cred ca este interesant sa vedem cum suntem cand iesim din zona noastra de confort. Sunteti doar voi in spate: sunteti pe canapeaua ta, va aflati in camera de zi. Esti lejer imbracat si cred ca te poti conecta cu oamenii la un alt nivel, pentru ca suntem toti la fel si suntem cu totii oameni. Cred ca dupa ce aceasta pandemie va trece vom folosi tot ceea ce am invatat in acest timp pentru a vedea cu adevarat oamenii la un alt nivel." a spus Dua Lipa pe un live de pe Instagram .
Saptamana aceasta, Dua Lipa a lansat un nou album numit Future Nostalgia si spera ca noul ei album sa mai distraga lumea de la panica provocata de pandemia de coronavirus care a afecatat toata planeta.

Articole asemanatoare