Cultura si divertisment

thumbs

Iesean care a baut 4 litri de spirt contrafacut dupa o sticla de rachiu si a scapat cu viata: "Eram suparat ca nu m-am imbatat". VIDEO

22.05.2020, 12:00 Sursa: Mediafax

Teodor Sasu este un barbat in varsta de 58 de ani din judetul Iasi. Acesta a reusit "performanta" de a consuma 4 litri de spirt contrafacut, dupa ce a baut si o sticla de rachiu, spune el. Omul a scapat cu viata.
Originar din comuna Plugari, satul Onesti, barbatul nu-si explica nici el cum a scapat.
"De la Primarie mi-au dat o plasa cu o sticla de spirt si mai multe lucruri pentru protectie in perioada asta... Eu seara am baut o jumatate de litru de rachiu. Cand am terminat rachiul, am pus mana pe sticla de spirt si am amestecat-o cu apa. Patru litri am facut. I-am tot dat, i-am tot dat si am baut tot pana spre dimineata", a declarat Teodor Sasu pentru BZI.
"Dimineata eram treaz, am fost suparat ca nu m-am imbatat. Eu asta am vrut, sa ma imbat", a completat barbatul.
Ulterior, Teodor Sasu a aflat ca nu mai putin de 5 vecini ai sai au murit din cauza spirtului contrafacut.
"Cand am auzit ca au murit si eu am scapat, am facut cruce... Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat. Sunt tare, ce sa mai... Nu stiu cum de am scapat, sincer... Cred ca l-am diluat mai mult, nu stiu. Cand am mai baut, am pus jumatate de litru de spirt si jumatate de litru de apa. Era mai tare. Acum am pus trei litri, cam mult...", a mai completat barbatul.
DOCTOR: "ESTE UN CAZ FERICIT"
"Este un caz fericit. Barbatul a consumat alcool etilic initial, iar mai apoi, alcool metilic gasit in Sante Med. Practic, el a luat antidotul, avand in vedere ca intoxicatia cu alcool metilic se trateaza cu alcool etilic", a precizat dr. Tudor Ciuhodaru.
TEODOR SASU: "VREAU SA LE SPUN OAMENILOR SA NU MAI BEA SPIRT"
"Sunt mandru ca am scapat cu viata. Vreau sa le spun oamenlior sa nu mai bea spirt deloc. Daca vor sa bea un pahar de alcool sau ceva, sa bea, dar nu spirt. Eu am baut si am cantat... Era sa mor, dar am scapat", a incheiat barbatul.

Articole asemanatoare