Cultura si divertisment

thumbs

Sprancenele naturale sunt tot mai cautate. Noul trend evidentiaza mai bine trasaturile fetei

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

26.09.2020, 01:14 Sursa: Mediafax

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Porti masca si nu mai stii cum sa te aranjezi? Sprancenele reprezinta 80% din fizionomia fetei tale. In 1980 actrita Brooke Shields a lansat trendul sprancene groase si bine definite. Zece ani mai tarziu Kate Moss a pozat cu sprancene subtiri astfel ca a lansat o noua moda. Astazi sprancemnele se poarta cat mai naturale, fie ca sunt groase, nepensate, exista o tehnica de a ti le aranja.

Adina Ene iti spune ca sunt foarte importante pentru ca iti pot sa-ti defineasca trasaturile sau chiar sa ti le anuleze. Niste sprancene prost pensate sau prea mult pensate te pot face suparata, mirata, in orice fel numai nu cum iti doresti tu.

Adina Ene, Brow Artist: ,,Multe femei si le aranjeaza asa cum considera si cum se descurca fiecare acasa, insa acum in trend se poarta foarte mult sprancenele naturale, look-ul natural fresh, curat, atat in materie si de make-up cat si de spranceana. Se poarta foarte mult sprancenele groase, ma rog, nu excesiv de groase, nu mai groase decat le ai in mod natural. Cu un tatuaj la sprancene sigur nu mai rezonezi dupa un timp. Un machiaj zilnic nu stiu, nu ti-a placut astazi cum ti-a iesit ti le-ai facut prea groase, prea inchise, le-ai sters si ai rezolvat problema."

Despre tatuatul sprancenelor Livia iti spune ca nu mai este multumita de felul in care arata si isi doreste o schimbare. Nu iti recomanda sa incerci si tu asta, fiindca s-ar putea sa fii dezamagita in timp. Poate o micropigmentare te ajuta sa iti faci sprancenele asimetrice.

Livia: ,,Am scos tatuajul cu laser, pentru ca nu-mi mai placea, l-am facut acum 5 ani si s-a decolorat, forma s-a schimbat si gusturile mele s-au schimbat si mai si optez acum pentru mai multa naturalete, nu-mi mai doresc tatuaj."

O alta clienta: ,,Eu mi-am facut acum cativa ani micropigmentare. Inca se vede. Am ales aceasta procedura deoarece nu mai avem destule fire de par, un pensat excesiv la un moment dat duce la goluri, plus ca mi se pare ca se vede natural, adica nu este ca un tatuaj clasic."

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare