Atletism

thumbs

Daniela Stanciu a obtinut baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Saritoarea in inaltime legitimata la Steaua e pregatita de Oana Pantelimon

01.08.2019, 16:49 Sursa: Prosport

Atleta Daniela Stanciu (31 de ani) a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la saritura in inaltime, in cadrul Campionatelor Nationale de Seniori de la Pitesti.

Daniela Stanciu a reusit o saritura de 1,96 m, din a doua incercare, reusind astfel sa devina a patra sportiva calificata la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Stanciu este legitimata la Steaua Bucuresti si este antrenata de Oana Pantelimon, medaliata cu bronz la Sydney 2000.

"Sunt foarte fericita ca am reusit sa sar 1,96 si sa realizez baremul pentru Tokyo. Imi place foarte mult sa concurez la Pitesti, mi se pare un stadion foarte bun pentru atletism. Am avut o zi buna si am obtinut un rezultat pe masura. In continuare tintesc spre performante foarte bune, dar sunt multi factori intr-un concurs. O iau pas cu pas si ma pregatesc pentru urmatoarele competitii", a declarat Daniela Stanciu, pentru pagina oficiala a Federatiei Romane de Atletism.

La atletism, patru sportive au reusit calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Acestea sunt saritoarele in lungime Alina Rotaru si Florentina Iusco, alergatoarea Claudia Bobocea si saritoarea in inaltime Daniela Stanciu.

Articole asemanatoare