Atletism

thumbs

Un atlet de la Dinamo a facut parte din echipa care a intervenit in scandalul, care s-a lasat cu impuscaturi, din noaptea de Paste. "Nu a fost prima actiune, dar a fost cea mai delicata"

20.04.2020, 23:29 Sursa: Prosport

Mihai Donisan este atlet la clubul Dinamo si este specializat in saritura in inaltime. Sportivul a facut parte din echipa care a intervenit in cartierul Rahova, in noaptea de Paste. Un grup de cetateni romi a atacat fortele de ordine, iar lucrurile s-au linistit dupa ce politistii au tras focuri de avertisment. Scandalul s-a declansat in noaptea de Paste. Mai multe persoane au facut petrecere mare in strada, in cartierul Rahova, iar liderul acestora, celebrul "SPARTACUS IDOLU FETELOR", a amenintat ca va rasturna prima masina de politie pe care o vor vedea in zona. Cand li s-a cerut sa elibereze zona, i-au atacat cu pietre, farfurii, tacamuri pe politisti. Lucrurile s-au linistit tarziu in noapte, dupa mai multe focuri de arma. 37 de persoane au ajuns la sectia de politie 19, pentru declaratii, iar doi angajati din Ministerul de Interne au avut nevoie de ingrijiri medicale. Din echipa care a fost trimisa in Rahova a facut parte si un sportiv dinamovist: atletul Mihai Donisan. Clubul se afla in subordinea Ministerul de Interne si in aceasta perioada, din cauza lipsei de personal, multi dintre sportivi au fost scosi pe strada, in uniforme, in diferite zone. Mihai Donisan nu a avut deloc o misiune usoara si a ajuns intr-o "zona fierbinte". S-a descurcat fara probleme chiar daca nu are experienta in astfel de actiuni "Sunt la serviciu. Sunt surprins ca s-a aflat, dar eu imi fac doar datoria. Aceasta este situatia in acest moment si nu avem ce face. Nu a fost prima interventie, dar a fost cea mai delicata, dificila, sa-i zic asa. Va multumesc pentru telefon, dar nu as vrea sa mai fac alte declaratii, tinand cont de situatia in care ne aflam in acest moment! Numai bine, multumesc", a spus Mihai Donisan pentru GSP.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare