Atletism

thumbs

Conseslus Kipruto, campion olimpic la atletism, acuzat ca a intretinut relatii intime cu o minora de 15 ani! Kenyanul risca o pedeapsa uriasa

17.11.2020, 20:15 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Conseslus Kipruto, kenyanul campion mondial si olimpic la 3.000 metri obstacole, se afla in mijlocul unui scandal urias. Atletul Conseslus Kipruto (Kenya) este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora in varsta de 15 ani, riscand 20 de ani de inchisoare daca ii va fi dovedita vinovatia! Kipruto, campion mondial si olimpic la proba de 3.000 metri obstacole, a pledat nevinovat, fiind eliberat luni pe cautiune. Acesta este acuzat, in virtutea legii kenyene, de "pangarire" - adica raporturi sexuale cu o minora de pana in 18 ani. Conseslus Kipruto, acuzat ca a intretinut relatii intime cu o tanara de 15 ani. Risca 20 de ani de inchisoare Potrivit L'Equipe, Conseslus Kipruto este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o adolescenta de 15 ani, in zilele de 20 si 21 octombrie! Fapta cunoscutului atlet este pedepsita in Kenya la fel de aspru ca si violul, cu 20 de ani de inchisoare. Kipruto are 25 de ani si practica, in paralel cu atletismul, meseria de politist! Campionul olimpic a fost adus in fata instantei din Kapsabet, un oras din regiunea Rift Valley, renumita pentru ca a dat atletismului mondial numerosi sportivi de marca. Campionul olimpic, eliberat pe o cautiune de 1.800 de dolari Conseslus Kipruto locuieste in regiunea Rift Valley din Kenya si s-a prezentat in sala de judecata intr-un hanorac, cu gluga trasa peste cap, pentru a se ascunde de jurnalistii prezenti! De asemenea, sportivul purta masca impotriva noului coronavirus. Conseslus Kipruto a castigat aurul in proba de 3.000 metri obstacole, cu timpul de 8:03.28, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Ofiterii de politie care l-au escortat pe Kipruto i-au impiedicat pe fotografi sa ii faca poze acestuia. Kipruto a fost eliberat pe o cautiune in valoare de 1.800 de dolari. Presa din Kenya a relatat ca tanara cu care Conseslus ar fi intretinut relatii intime a fost data disparuta, aflandu-se ulterior ca timp de 3 zile a locuit acasa la Kipruto. Atletul nu a concurat in acest sezon, retragandu-se din Diamond League, in august, dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare