Atletism

thumbs

Campionatele Mondiale de Atletism, mutate din 2021 in 2023! Este pentru a doua oara cand se amana intrecerea de la Nanjing

10.12.2020, 12:40 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

World Athletics a anuntat, joi dimineata, amanarea pentru martie 2023 a Campionatelor Mondiale in sala, competitie care ar fi trebuit sa aiba loc la Nanjing, in perioada 19-21 martie 2021. Astfel, Campionatele Mondiale indoor din 2023 vor avea loc la un an dupa Mondialele programate la Belgrad in martie 2022. In fata perioadei reduse a sezonului in sala (din ianuarie pana in martie), care are programat in aceasta iarna Campionatele Europene la Torun (Polonia), World Athletics a preferat sa amane cu doi ani competitia. Campionatele Mondiale de Atletism, mutate din 2021 in 2023! Este pentru a doua oara cand se amana intrecerea de la Nanjing "Cu regret, am fost de acord cu organizatorii Campionatelor Mondiale de Atletism Indoor de la Nanjing (19-21 martie 2021) sa amanam evenimentul pana in luna martie a anului 2023. In ultimele saptamani am tinut legatura strans cu Comitetul de Organizare si cu Federatia Chineza de Atletism, dar, avand in vedere situatia globala actuala, exista inca o incertitudine semnificativa cu privire la starea pandemiei Covid-19 la inceputul anului 2021. In timp ce Mondialele indoor au loc, in mod traditional, la fiecare doi ani in anii pari, noul calendar va avea in program trei editii in trei ani - Belgrad in 2022, Nanjing in 2023 si intr-o locatie ce urmeaza a fi stabilita in 2024, dupa o pauza de patru ani dupa cele de la Birmingham din 2018. Pentru siguranta sportivilor si a oficialilor nostri, trebuie sa luam in considerare in mod corespunzator riscurile implicarii unui grup mare de oameni pentru a participa la eveniment in situatia de pandemie", a precizat forul mondial pe site-ul sau oficial. It is with regret that we have agreed with the organisers of the World Athletics Indoor Championships in Nanjing (19-21 March 2021) to postpone the event to March 2023. - World Athletics (@WorldAthletics) December 10, 2020 Este a doua amanare a CM de atletism in sala pentru seniori de la Nanjing, competitie care initial trebuia sa se desfasoare in perioada 13-15 martie 2020.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare